Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT-CLIO-CAPTUR-2023

Νέο υβριδικό Renault Captur: Μειώνει την κατανάλωση και τους ρύπους

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο υβριδικό Renault Captur: Μειώνει την κατανάλωση και τους ρύπους

RENAULT-CLIO-CAPTUR-2023

Νέο υβριδικό Renault Captur: Μειώνει την κατανάλωση και τους ρύπους

RENAULT-CLIO-CAPTUR-2023

Το νέο Renault Captur Hybrid διευρύνει την 10χρονη παράδοση της ηλεκτροκίνησης στη γαλλική μάρκα. Η υβριδική τεχνολογία δείχνει τον δρόμο στην αποδοτικότητα, στην κατανάλωση και στις ελάχιστες εκπομπές CO2.

Advertisement
Advertisement

Πίσω από το ηχηρό όνομα E-Tech Hybrid αναπτύχθηκε (κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Renault Engineering) μία νέα τεχνολογία με την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της Renault.

Η εξελιγμένη τεχνολογία στο νέο υβριδικό Renault Captur συνδυάζει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, ένα καινοτόμο κιβώτιο ταχυτήτων (χωρίς συμπλέκτη) και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στο E-Tech Plug-in Hybrid, η μπαταρία προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα για μεγαλύτερη αυτονομία στην οδήγηση με ηλεκτροκινητήρα σε καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτρέπει έως 80% οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια στην πόλη και έως και 40% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου όταν χρησιμοποιείτε και τον κινητήρα καυσίμου. Η αυτονομία με τον ηλεκτροκινητήρα (στην πόλη) ξεπερνά τα 65 χλμ με κίνηση έως 135 χλμ / ώρα. Η τεχνολογία Renault E-Tech προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού κινητήρα: Αθόρυβη εκκίνηση και μεγαλύτερη ανάκτηση δύναμης της μπαταρίας κατά την επιβράδυνση.

Μαζί με την έκδοση E-Tech Plug-In Hybrid, την γκάμα του Captur συμπληρώνει το μοντέλο E-Tech Hybrid. Αυτός ο κινητήρας κερδίζει αμεσότητα στην απόκριση χάρη στην μπαταρία 1,2 kWh σε συνδυασμό με θερμικό κινητήρα 140 ίππων. Με αυτή ο οδηγός απολαμβάνει το μέγιστο των επιδόσεων με μειωμένη κατανάλωση και χωρίς η μπαταρία να χρειάζεται επαναφόρτιση.

Advertisement

Μια έξυπνη εφαρμογή 12V Micro-Hybrid συνδυάζεται με τον βενζινοκινητήρα 1.3 Tce, προσφέροντας για άλλη μια φορά το Captur με την πιο ολοκληρωμένη ηλεκτροκίνητη γκάμα στην κατηγορία. Με την πείρα της, για πάνω από μία 10ετία, και με την εμπειρία της από τη Formula 1, η Renault διαθέτει την τεχνογνωσία που της δίνει σήμερα τη δυνατότητα να προσφέρει μία ακόμα πιο ευρεία γκάμα ηλεκτρικών αλλά και υβριδικών συστημάτων κίνησης.

Advertisement

Μάθετε τα πάντα για την γκάμα του νέου Renault Captur

To νέο και υβριδικό Renault Captur σημειώστε πως ρίχνει μεγάλο βάρος στην ασφάλεια των επιβατών, ένας νευραλγικός τομέας για ένα έξυπνο και ολοκληρωμένο B-SUV με οικογενειακό χαρακτήρα. Το εξαιρετικό λοιπόν από όλες τις απόψεις γαλλικό αυτοκίνητο κατάφερε να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης (Euro NCAP), αποδεικνύοντας πως παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε ενήλικες επιβάτες, παιδιά και πεζούς, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει μια αποτελεσματική γκάμα τεχνολογιών υποβοήθησης.

Advertisement

Η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Captur, εφοδιάζεται και από μια ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, η οποία απαρτίζεται –μεταξύ άλλων- από τις εξής τεχνολογίες: Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών και ποδηλατών, κάμερα 360 μοιρών, ρυθμιστή & περιοριστή ταχύτητας και λειτουργία e-call.

Η ολοκληρωμένη γκάμα του νέου Renault Captur το καθιστά μια από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποι της Renault έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτάσουν διακαώς σε αυτό το άριστο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Renault Captur: Η απόλυτη επιλογή ποιότητας και οικονομίας
Renault Captur E-TECH: Η plug-in hybrid έκδοση
Το Renault Captur LPG προσφέρει λύσεις οικονομίας