RENAULT CLIO 2023

Το νέο Renault Clio είναι εδώ πλήρες και ακόμη καλύτερο

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Renault Clio είναι εδώ πλήρες και ακόμη καλύτερο

RENAULT CLIO 2023

Το νέο Renault Clio είναι εδώ πλήρες και ακόμη καλύτερο

RENAULT CLIO 2023

Μετά από 5 επιτυχημένες εμπορικά γενιές και 16 εκατομμύρια πωλήσεων παρακαλώ η γαλλική μούσα είναι εδώ, φρέσκια και επίκαιρη όσο ποτέ. Το νέο Renault Clio θέτει εκ νέου το μέτρο στην κλάση.

Advertisement
Advertisement

Το ριζικά ανανεωμένο Clio έχει μία πιο συμπαγή μάσκα που είναι ερμητικά κλειστή και με τα LED να δημιουργούν μία ελκυστική επέκταση των νέων προβολέων. Με το όλο σύνολο να μας παραπέμπει στο ολοκαίνουργιο Austral.

Στην κορυφή της γκάμας των κινητήρων δεσπόζει η εξηλεκτρισμένη έκδοση E-Tech Full Hybrid. Είναι η γνωστή πλήρως υβριδική έκδοση των 145 ίππων που συνδυάζει δύο ηλεκτρικά μοτέρ με μεγάλη περιστασιακά ηλεκτρική αυτονομία και εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας.

Advertisement
Advertisement

Οι πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 στα μόλις 93 γρ./χλμ. και η περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου στα μόλις 4,1 λίτρα/100 χλμ., αποδεικνύει τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα, αλλά και την οικονομική ανταποδοτικότητα προς τον χρήστη ελέω πολύ χαμηλής κατανάλωσης. Όποιος είναι λάτρης του diesel υπάρχει και η έκδοση Blue dCi 100 έκδοση με τον εξαιρετικό 1.500άρη των 101 ίππων.

Το νέο και πανέμορφο Renault Clio προσφέρεται βέβαια και στη χώρα μας στη δημοφιλή έκδοση 1.0 TCe 100 LPG, η οποία δικαιολογημένα αναμένεται να κλέψει εκ νέου το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού, λόγω του μηδαμινού κόστους χρήσης αλλά και της μεγάλης αυτονομίας.

Advertisement

Η νέα εμφάνιση κάνει το νέο και ελκυστικό Renault Clio να δείχνει ακόμη πιο μεγάλο και πολυτελές εισβάλλοντας στα χωράφια των αυτοκινήτων της μεγαλύτερης κατηγορίας. Αυτή συγκεκριμένα περιλαμβάνει τη γνωστή συνταγή με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα με το νέο και πιο εμφατικό φωτεινό αποτύπωμα.

Ο ακόμη πιο έντονος χαρακτήρας οφείλεται στη νέα μάσκα που στην έκδοση Esprit Alpine -που παίζει το ρόλο της RS Line και που εγκαινιάστηκε στο Austral– είναι πολύ πιο έντονη και πλαισιώνεται από πρόσθετα LED ημέρας.

Advertisement

Εκ των έσω του νέου και πολυτελέστερου Renault Clio, τα αναβαθμισμένα υλικά υψηλής ποιότητας τραβούν αμέσως την προσοχή, το 60% προέρχεται από ανακυκλωμένα υλικά στο πλαίσιο της βιωσιμότητας. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 ή 10 ιντσών είναι πλέον στάνταρ και εντυπωσιάζει σε όλες τις εκδόσεις, όπως επίσης και η κεντρική touch-screen πολύ λειτουργική οθόνη των 7,0 ή 9,3 ιντσών.

Στο νέο Renault Clio απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Ένα compact αυτοκίνητο με ιδιαίτερο γαλλικό στιλ, το οποίο μπορεί να αποκτήσει εύκολα ο καθένας και να το χρησιμοποιήσει παντού ξέγνοιαστα και οικονομικά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Clio E-Tech στο Βέλγιο
Renault Clio LPG: Ο πρωταθλητής της οικονομίας σε τιμή-πρόκληση!
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Clio