Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT CLIO 2023

Νέο Renault Clio 1.0 TCe 100 LPG: Τα έχει όλα και συμφέρει!

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Clio 1.0 TCe 100 LPG: Τα έχει όλα και συμφέρει!

RENAULT CLIO 2023

Νέο Renault Clio 1.0 TCe 100 LPG: Τα έχει όλα και συμφέρει!

RENAULT CLIO 2023

Το νέο Renault Clio έχεις πολλούς πραγματικά λόγους για να το λατρέψεις. Ένας όμως από αυτούς είναι φυσικά η έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνη-υγραέριο) που μειώνει δραστικά τα λειτουργικά έξοδα και το κόστος χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Είναι γεγονός πως τo νέο Renault Clio σηματοδοτεί με έμφαση το σημείο αναφοράς στην κατηγορία Β, ένα κορυφαίο αυτοκίνητο σε όλους ανεξαιρέτως τους επιμέρους τομείς, επενδύοντας στις αξίες της φίρμας, το οποίο σε προκαλεί να το γνωρίσεις.

To νέο Renault Clio αποτελεί την επιτομή του στιλ και της ποιότητας στην κατηγορία του. Η επιμέρους αισθητική ανανέωση το κάνει πλέον να δείχνει σαν ένα Megane υπό κλίμακα, τίποτα λιγότερο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Clio συνδυάζει ότι πιο επίκαιρο και εξελιγμένο υπάρχει σε τεχνολογίες για την ασφάλεια και την ψηφιακή διασύνδεση με ένα μηχανολογικό υπόβαθρο που θέτει το όριο του εφικτού στην compact κατηγορία οχημάτων.

Το ελκυστικό αμάξωμα χαρακτηρίζεται από μοντέρνες γραμμές και πολύ όμορφες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Η νέα και εντυπωσιακή μάσκα και τα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία full LED δημιουργούν μία έντονη προσωπικότητα, ενώ κάποιες άλλες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα σχήμα που διακρίνεται για την κομψότητα και την αίσθηση στιβαρότητας που παράλληλα προσδίδει ένα premium αέρα για τα δεδομένα της κλάσης.

Advertisement

Τώρα, το ψηφιακό περιβάλλον του νέου Renault Clio είναι το πιο πλήρες και εξελιγμένο ανάμεσα στα μοντέλα της μικρής κατηγορίας. Στο εσωτερικό του αισθάνεσαι πως επιβιβάστηκες σε κάποιο μεγαλύτερο και ακριβότερο αυτοκίνητο και αυτό μόνο υπέρ του μπορεί να πιστωθεί.

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον στην πλούσια γκάμα του, ιδίως στις ημέρες μας με το ασύμφορο κόστος των καυσίμων, παρουσιάζει η ολοκληρωμένη έκδοση με διπλό καύσιμο, βενζίνη και εργοστασιακό υγραέριο (LPG).

Advertisement

Ένας ιδανικός συνδυασμός που δεν υστερεί πουθενά σε απόδοση, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως την απίστευτη οικονομία σε καύσιμο, την τεράστια αυτονομία αλλά και την πιο καθαρή λειτουργία του κινητήρα, με αποτέλεσμα τα μικρότερα έξοδα για συντήρηση όπως επίσης και το πενιχρό κόστος χρήσης.

Η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG αποδίδει 101 ίππους και 170 Nm ροπής από χαμηλό εύρος στροφών. Η αυτονομία του με την χρήση και των δύο καυσίμων ξεπερνά τα 1.200 χιλιόμετρα, με τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων να απαλλάσσουν τον χρήστη από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας και να του χαρίζουν τη δυνατότητα κυκλοφορεί ελεύθερα καθημερινά στον Δακτύλιο.

Advertisement

Η εγκατάσταση της διάταξης του υγραερίου γίνεται κατευθείαν από το εργοστάσιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε αξιοπιστία στη λειτουργία αλλά και την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Καλύπτεται επίσης και από τις εργοστασιακές εγγυήσεις, κάτι που σημαίνει πως έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η Renault με το νέο Clio LPG προσφέρει όλα όσα περιμένει ο απαιτητικός καταναλωτής από ένα συμπαγές αυτοκίνητο. Χαρακτηριστική εμφάνιση, αέρας μεγαλύτερης κατηγορίας, τεχνολογίες, ασφάλεια, επιδόσεις, άνεση, συνδεσιμότητα και φυσικά περιορισμένο κόστος χρήσης για αμέτρητα χιλιόμετρα με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Clio E-Tech στο Βέλγιο
Renault Clio LPG: Ο πρωταθλητής της οικονομίας σε τιμή-πρόκληση!
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Clio