Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT-2022

Renault Arkana: Μια επαναστατική πρόταση στα σύγχρονα SUV

Ελλάδα 3:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Arkana: Μια επαναστατική πρόταση στα σύγχρονα SUV

RENAULT-2022

Renault Arkana: Μια επαναστατική πρόταση στα σύγχρονα SUV

RENAULT-2022

Σε μία εποχή που όλοι σπεύδουν να παρουσιάσουν νέα SUV μοντέλα, η Renault με το νέο Arkana κάνει την διαφορά παρουσιάζοντας κάτι πραγματικά καινοτόμο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Advertisement
Advertisement

Η διάθεση για μοντέρνες ιδέες και καινούργια πράγματα ήταν πάντα μία βασική συνιστώσα της φιλοσοφίας της Renault, η οποία την ακολουθεί μέχρι τις ημέρες μας.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με το νέο Arkana, ένα ξεχωριστό SUV το οποίο συνδυάζει ένα μοναδικής αισθητικής αμάξωμα, με απίστευτους χώρους, πλούσιου εξοπλισμό και εξελιγμένα υβριδικά συστήματα κίνησης.

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με μία ιδιαίτερα ελκυστική τιμή στην χώρα μας, δίνοντας πλέον την ευκαιρία σε ένα ευρύτερο κοινό να αποκτήσει ένα σπορτίφ SUV, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν προνόμιο μεγαλύτερων και πιο ακριβών κατηγοριών.

Advertisement
Advertisement

Με το νέο Arkana η Renault αλλάζει τον “χάρτη” των σύγχρονων SUV, φέρνοντας στην αγορά κάτι πραγματικά φρέσκο και έξω από τα δεδομένα της κατηγορίας του. Ένα σχήμα που εντυπωσιάζει τους πάντες και αρέσει σε όλους, καθώς στο ίδιο αμάξωμα συνυπάρχουν οι σπορ αναφορές με μία χαρακτηριστική έμφαση στην πρακτικότητα και την ευρυχωρία.

Oι σχεδιαστές της Renault κατάφεραν να φτιάξουν ένα πολύ ξεχωριστό σχήμα, με την υψηλή γραμμή των παραθύρων και το πολύ ιδιαίτερο και σπορτίφ τελείωμα της οροφής στην πίσω πόρτα να δημιουργούν ένα σύνολο που εντυπωσιάζει και αρέσει πολύ.

Advertisement

Με χαρακτηριστικά στην μάσκα που συναντάμε και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας, αφήνει το μεγάλο του μήκος των 4,57 μέτρων να ξεδιπλώσει ένα ιδιαίτερα επιβλητικό όχημα, το οποίο δείχνει την ίδια στιγμή να ανήκει σε ανώτερη κατηγορία τιμής.

Advertisement

Χάρη και στο μακρύ μεταξόνιο των 2,72 μέτρων και την μεγάλη απόσταση των 200 χιλιοστών από το έδαφος, το νέο Αrkana αναδεικνύει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του, τόσο όσο μεταφορέας μίας μεγάλης οικογένειας όσο και σαν όχημα για αποδράσεις στην φύση.

Η όλη αισθητική υπεροχή του Arkana ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τις πολύ όμορφες ζάντες 17 ή 18 ιντσών και μία πληθώρα νέων χρωμάτων και δυνατοτήτων εξατομίκευσης έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να μπορέσει να αγοράσει το αυτοκίνητο όπως ακριβώς το επιθυμεί.

Advertisement

Τον SUV χαρακτήρα τονίζουν οι εμπρός και πίσω ποδιές καθώς και τα προστατευτικά πάνω από τα φτερά των τροχών, ενώ η μεγάλη κλίση της οροφής σε συνδυασμό με το σχήμα των πίσω παραθύρων αναδεικνύουν τον σπορ κουπέ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Μικρές λεπτομέρειες όπως η διακοσμημένη με φιλέτα χρωμίου μάσκα ή ο τονισμένος εμπρός προφυλακτήρας, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο σχέδιο, δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο που επιβάλλεται στον δρόμο και κυριαρχεί απέναντι στον ανταγωνισμό του.

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες χρωμίου, όπως στα πλαίσια των παραθύρων, στα προστατευτικά των θυρών, και στα σκούρα εμπρός φρύδια των φτερών, τονίζουν ακόμα περισσότερο το κύρος και τον δυναμισμό της κατασκευής.

Aντιπροσωπεύοντας μία νέα ιδέα στα σύγχρονα SUV, το νέο Αrkana προκαλεί όλους τους σχεδιαστικούς κώδικες της αγοράς, σε μία κατηγορία που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Και η Renault, πιάνοντας όπως πάντα πρώτη τα μηνύματα της εποχής, δίνει την ευκαιρία σε ένα πιο ευρύ κοινό να αποκτήσει ένα πανέμορφο κουπέ SUV χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει πολλά χρήματα και με στιλ που θα ζήλευαν ακόμα και οι premium μάρκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Arkana στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα το Renault Arkana (+τιμές)
Νέο Renault Arkana: Στιλ και πρακτικότητα από ένα πρωτοποριακό σπορ crossover