Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2021-1

Renault Kadjar: Άνεση και στιλ στο μάξιμουμ

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Kadjar: Άνεση και στιλ στο μάξιμουμ

Renault 2021-1

Renault Kadjar: Άνεση και στιλ στο μάξιμουμ

Renault 2021-1

Με το ανανεωμένο Kadjar η Renault συνεχίζει την ισχυρή παρουσία της στην κατηγορία των μεσαίων SUV, συνδυάζοντας μοναδική πρακτικότητα και ανέσεις με ένα μοντέρνο σχεδιαστικό στιλ και μία πληθώρα προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στην αγορά, το 2015, το Renault Kadjar έφερε στα μεσαία SUV την αύρα της γαλλικής εταιρίας, εστιάζοντας σε στοιχεία όπως το μοναδικό στιλ, την κορυφαία πρακτικότητα αλλά και την υψηλή τεχνολογία που υποστηρίζει τα μέγιστα στην εξαιρετική οδική του συμπεριφορά.

Η ανανεωμένη έκδοσή του που βρίσκεται τώρα στην αγορά, έχει ενισχύει ακόμα περισσότερο την κομψή και μαζί δυναμική του εμφάνιση, ενώ αναβαθμισμένες είναι και οι εκτός δρόμου ικανότητές του χάρη στην μεγάλη απόσταση από το έδαφος αλλά και το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης με το οποίο εφοδιάζεται.

Το αμάξωμα διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του, όμως χάρη σε μικρές επεμβάσεις στα σημεία έχει γίνει ακόμα πιο ελκυστική χάρη και στα εκλεπτυσμένα διακοσμητικά στοιχεία στην μάσκα και στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Τα φωτιστικά σώματα εμπρός είναι σχήματος C και προσδίδουν έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο ενώ υπάρχουν και προβολείς με τεχνολογία LED Pure Vision για καλύτερη φωτεινότητα αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας. Η νέα μάσκα με τα διακοσμητικά χρωμίου είναι ακόμα πιο μοντέρνα και “δυνατή” σαν αίσθηση, κάτι που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τους πιο τονισμένους εμπρός προφυλακτήρες.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν φλας τεχνολογίας LED, ενώ λεπτότερα είναι τα φώτα ομίχλης και της όπισθεν, τα οποία έχουν πλέον ενσωματωθεί στον πίσω προφυλακτήρα. Την όλη δυνατή εικόνα του αυτοκινήτου ενισχύουν ακόμα περισσότερο οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου από 17 έως 19 ιντσών, ενώ υπάρχει και μία πιο πλούσια γκάμα χρωμάτων στο αμάξωμα.

Advertisement

Πέρα από το απαράμιλλο στιλ το Kadjar έχει ως πρώτη προτεραιότητα την εικόνα στο σαλόνι και την άνεση των επιβατών. Το ταμπλό είναι πιο μοντέρνο σε σχεδίαση, με νέα πιο αισθητικά στοιχεία και συνολικά αναβαθμισμένη την ποιότητα των υλικών και της συναρμογής τους.

Advertisement

Η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων R-LINK2 έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια για καλύτερη απόκριση στις εντολές του οδηγού. Υπάρχουν επίσης 3 νέα περιστροφικά χειριστήρια για τον κλιματισμό, καθώς και αρκετές στιλιστικές επεμβάσεις, όπως τα διακοσμητικά δαχτυλίδια στους αεραγωγούς ή τα διακοσμητικά από χρώμιο στην κεντρική κονσόλα.

Εκτός από την αναβάθμιση της ποιότητας, το Kadjar αποτελούσε ανέκαθεν το πρότυπο της κατηγορίας του σε ότι αφορά την ευρυχωρία και την άνεση για τους επιβάτες. Τα ανασχεδιασμένα καθίσματα που έχουν και δυνατότητα για επιμήκυνση της βάσης τους έχουν φτιαχτεί από νέα υλικά για καλύτερη στήριξη του σώματος και μεγαλύτερη άνεση στις πολύωρες μετακινήσεις.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης πολλές μικρές λεπτομέρειες που κάνουν συνολικά την διαβίωση των επιβατών ακόμα πιο ευχάριστη, όπως οι αποθηκευτικοί χώροι στις πόρτες που χωρούν μπουκάλια του 1,5 λίτρου, δύο θύρες USB για τους πίσω επιβάτες και γενικά μία αίσθηση ευχάριστης ατμόσφαιρας για τους επιβάτες.

Οι χώροι είναι στην κορυφή της κατηγορίας τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές, με τα 527 λίτρα του πορτ-μπαγκάζ να είναι μία εξαιρετική τιμή για την κατηγορία, ενώ χάρη στην δυνατότητα Easy Break, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Σε κάθε περίπτωση το Kadjar συνεχίζει να αποτελεί μία πληθωρική παρουσία στην κατηγορία του, ιδίως για τους σύγχρονους καταναλωτές που βάζουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο των απαιτήσεών τους το στιλ και την πρακτικότητα. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός και των δύο, με μοναδικά χαρακτηριστικά για τις ανάγκες μιας οικογένειας και κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά από εκείνα που μόνο η Renault μπορεί να προσφέρει στην συγκεκριμένη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όσα περιμένουμε από το νέο Renault Kadjar
Δοκιμή: Renault Kadjar 1.3 TCe 140 PS Sport Edition EDC
Renault Kadjar 1.3 TCe 140hp Sport Edition: Με περισσότερο εξοπλισμό (+τιμή)