Live Κίνηση
Περισσότερα
Range Rover

Μάθε τα πάντα για το νέο Range Rover Evoque PHEV

Ελλάδα 5:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μάθε τα πάντα για το νέο Range Rover Evoque PHEV

Range Rover

Μάθε τα πάντα για το νέο Range Rover Evoque PHEV

Range Rover

Το premium μοντέλο της Range Rover διατηρεί στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά και μπαίνει στην πρίζα για μεγαλύτερη οικονομία και απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Η συνταγή της επιτυχίας βρίσκεται φυσικά στο κινητήριο σύνολο. Εδώ οι μηχανικοί της εταιρείας συνδύασαν έναν τούρμπο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρου ισχύος 200 ίππων με ηλεκτρικό μοτέρ 109 ίππων, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στον πίσω άξονα. Παράλληλα, για οικονομία χώρου η μπαταρία ιόντων λιθίου των 15 kWh είναι τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα.
Ο παραπάνω συνδυασμός μας παρέχει συνολική ισχύ 309 ίππων χαρίζοντας στο αμάξωμα επιτάχυνση 0-100 σε 6,1 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, λόγω της ύπαρξης ηλεκτροκινητήρα, η μέση κατανάλωση τοποθετείται στα 1,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 32 γρ./χλμ. Σημειώστε, επίσης, πως το Range Rover Evoque P300e μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 66 χιλιόμετρα και με ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Εύκολη και γρήγορη φόρτιση

Το Range Rover Evoque PHEV διατίθεται με το καλώδιο οικιακής φόρτισης Mode 2, επιτρέποντας στους πελάτες να φορτίζουν πλήρως το αυτοκίνητο από την πρίζα σε 6 ώρες και 42 λεπτά, το οποίο είναι ιδανικό για φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για την ταχύτερη φόρτιση, το καλώδιο φόρτισης Mode 3 επιτρέπει στους πελάτες να συνδέονται σε έναν οικιακό επιτοίχιο πίνακα 7kW AC ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης AC: αυτό επιτρέπει τη φόρτιση από 0-80% σε μόλις 1 ώρα και 24 λεπτά. Οι πιο γρήγοροι χρόνοι φόρτισης επιτυγχάνονται με το αυξανόμενο δημόσιο δίκτυο σημείων φόρτισης DC: στα 32KW DC, το 0-80% διαρκεί μόλις 30 λεπτά.

Advertisement

Το πτερύγιο της θύρας φόρτισης βρίσκεται στο πίσω φτερό – στην αντίθετη πλευρά του οχήματος από το στόμιο του ρεζερβουάρ. Οι οδηγοί μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το Evoque μέσω της έξυπνης εφαρμογής για κινητά InControl Remote της Land Rover. Είτε στο σπίτι είτε έξω, η εφαρμογή επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν την κατάσταση φόρτισης του οχήματος, να προετοιμάζουν το όχημα για το ταξίδι ή ακόμα και να θέτουν χρονοδιακόπτη φόρτισης για να επωφεληθούν από χαμηλά τιμολόγια ενέργειας.

Advertisement

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να προετοιμάσουν αυτόματα τη θερμοκρασία της μπαταρίας και της καμπίνας πριν από την έναρξη μιας διαδρομής: αν χρησιμοποιήσετε την παροχή ρεύματος για να το κάνετε αυτό όταν το όχημα είναι συνδεδεμένο και δεν αντλείτε ενέργεια από την μπαταρία όταν αρχίζετε να οδηγείτε, τότε μεγιστοποιείτε την αυτονομία και βελτιώνετε την άνεση των επιβατών.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο εδώ