Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Απάντησε ο Φέτελ στη Βαλένθια

Ελλάδα 2:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απάντησε ο Φέτελ στη Βαλένθια

ΑΓΩΝΕΣ

Απάντησε ο Φέτελ στη Βαλένθια

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών ο Σεμπάστιαν Φέτελ να έμεινε πίσω από τον Παστόρ Μαλντονάντο αλλά η δεύτερη περίοδος του ανήκε. Μάλιστα, με το 1.39.334, ο οδηγός της Red Bull Racing σημείωσε την καλύτερη επίδοση της ημέρας! Ο Γερμανός χρησιμοποίησε σειρά αναβαθμίσεων στο πίσω μέρος της RB8, ανάμεσα στις οποίες και μία νέου σχεδιασμού πίσω αεροτομή. Όσο για τον καλύτερο του χρόνου, σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε των προσομοιώσεων κατατακτήριων δοκιμών μιας και οι ομάδες χρησιμοποιούν τη Παρασκευή για να προετοιμαστούν τόσο για τη μάχη της πολ ποζίσιον όσο και τον αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη θέση είχαμε έκπληξη, με τη Force India του Νίκο Χούλκενμπεργκ, μπροστά από τη Sauber του Καμούι Κομπαγιάσι, τη Mercedes GP του Μίκαελ Σουμάχερ και τη Williams του Μπρούνο Σένα, με τη βρετανική ομάδα να δείχνει πως δεν σκοπεύει να περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο έκτος καλύτερος χρόνος ανήκε στη δεύτερη Force India, με τον Πολ Ντι Ρέστα και ακολούθησαν οι Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο, η Lotus του Ρομέν Γκροζάν, η Red Bull του Μαρκ Γουέμπερ και η Mercedes του Νίκο Ρόζμπεργκ.

Εκτός δεκάδας ο Κίμι Ράικονεν, οι δύο McLaren και ο Φελίπε Μάσα, με διαφορά μόλις του ενός δευτερολέπτου να καλύπτει τους πρώτους δεκαπέντε. Ποιος λοιπόν τολμάει να κάνει προβλέψεις για τη μάχη της Κυριακής που θα παρακολουθήσετε στις 2 το μεσημέρι στον Alpha;

Advertisement
Advertisement