Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Ισπανίας: Τέρμα γκάζι με τον Ogier (video)

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Ράλι Ισπανίας: Τέρμα γκάζι με τον Ogier (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Ισπανίας: Τέρμα γκάζι με τον Ogier (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι είναι στην προτελευταία στροφή του για το 2021, με το Ράλι Ισπανίας να είναι πολύ πιθανό να κρίνει και τον παγκόσμιο πρωταθλητή!

Advertisement
Advertisement

O Sebastien Ogier απολαμβάνει προβάδισμα 24 πόντων έναντι του teammate του στην ομάδα της Toyota Gazoo Racing, Elfyn Evans. Χρειάζεται λοιπόν 6 πόντους περισσότερους από τον Ουαλό, για να κατακτήσει από τώρα τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο του.

Ο Γάλλος ξεκίνησε δυναμικά στις ασφάλτινες διαδρομές της Ιβηρικής χερσονήσου, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στο shakedwown, το ορεκτικό για το κυρίως, αγωνιστικό πιάτο, που περιλαμβάνει 17 ειδικές διαδρομές, με το σκέλος της Παρασκευής να είναι εν εξελίξει.

Ο 37χρονος από τη Gap, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη μήκους 4.3 χιλιομέτρων διαδρομή «Coll de la Teixeta». Σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 2.33.6 και ήταν δύο δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Evans.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη τηλεόραση του WRC έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον on board video, με τον Ogier εν δράσει στο shakedown, υπό την καθοδήγηση του συνοδηγού του, Julien Ingrassia. Μάλιστα είναι η προτελευταία φορά που αυτοί οι δύο θα βγουν στις ειδικές μαζί, αφού ο Ingrassia ανακοίνωσε την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν.

Δείτε τους σε μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων, στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Συνολικά 73 πληρώματα πήραν εκκίνηση στο Ράλι Ισπανίας, που 280.46 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Extreme E: Έρχεται το… Jurassic X-Prix!
WRC: Η Hyundai βρήκε το ιδανικό μείγμα εμπειρίας & ταλέντου
Αυτό ήταν το παρασκήνιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (video)

Advertisement