Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Ισπανίας: Ταχύτερα τα Polo στη Βαρκελώνη

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Ράλι Ισπανίας: Ταχύτερα τα Polo στη Βαρκελώνη

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Ισπανίας: Ταχύτερα τα Polo στη Βαρκελώνη

ΑΓΩΝΕΣ

Με μία υπέρ-ειδική 3.2 χιλιομέτρων με εντυπωσιακό σκηνικό στο Montjuich Park της Βαρκελώνης, άνοιξε η αυλαία του δωδέκατου και προτελευταίου γύρου της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στην πρώτη ασφάλτινη δοκιμασία στην πρωτεύουσα της Καταλονίας (όπου τα πληρώματα έτρεξαν με ελαστικά για χώμα), η Volkswagen Motorsport έκανε το 1-2-4, με τον Andreas Mikkelsen να είναι ταχύτερος όλων.

Ο Νορβηγός ήταν 1.8 δευτερόλεπτα μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Sebastien Ogier, την ώρα που ο Thierry Neuville με το Hyundai i20 WRC έσπασε την “κατάληψη” κορυφής των Polo R WRC καθώς πλασαρίστηκε μπροστά από τον Jari-Matti Latvala. Πέμπτος ήταν ο τοπικός ήρωας Dani Sordo, με Hyundai, μπροστά από τα εργοστασιακά Citroen DS3 WRC των Kris Meeke και Mads Ostberg.

Advertisement
Advertisement

H πρώτη ημέρα πραγματικής δράσης στο ιβηρικό ράλι που είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει μεικτό οδόστρωμα, περιλαμβάνει 138.54 χιλιόμετρα, αποκλειστικά σε χωμάτινες διαδρομές.

Όσο για τη μάχη του τίτλου ή καλύτερα τον εμφύλιο ανάμεσα στους Ogier και Latvala της VW, ο Γάλλος θα ανακηρυχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και για το 2014, αν τερματίσει μπροστά από τον teammate του. Αν στο φινάλε του ράλι είναι μπροστά ο Φινλανδός, τότε όλα θα κριθούν στη Μεγάλη Βρετανία.