Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Πάει στη Hyundai ο Neuville

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Πάει στη Hyundai ο Neuville

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Πάει στη Hyundai ο Neuville

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Τιερί Νουβίλ είναι η μεγάλη αποκάλυψη της φετινής σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και οι εκπληκτικές του εμφανίσεις τον έκαναν περιζήτητο. Που θα συνεχίσει όμως τη καριέρα του;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όπως όλα δείχνουν, στην εργοστασιακή ομάδα της Hyundai που κάνει δυναμική είσοδο στο WRC το 2014 με το αγωνιστικό i20. Παρότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση από κάποια πλευρά, πηγές του βρετανικού περιοδικού Autosport κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία.

Ο νεαρός Βέλγος έκανε τους ανθρώπους της Citroen να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο αφού τον άφησαν να φύγει από τη Junior ομάδα τους και να συνεχίσει με την ιδιωτική M-Sport. Παρά την έλλειψη πόρων και την υστέρηση του Fiesta WRC, ο 25χρονος ανέβηκε στο βάθρο στους 6 από τους 11 έως τώρα γύρους του πρωταθλήματος, με τέσσερις διαδοχικές δεύτερες θέσεις σε Ιταλία, Φινλανδία, Γερμανία και Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη νίκη δεν είναι μακριά αλλά ακόμα κι αν δεν έρθει σε Ισπανία ή Ουαλία φέτος, ίσως έρθει με μία άλλη ομάδα το 2014… Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η M-Sport του έχει προτείνει τριετή επέκταση συνεργασίας ενώ και η Citroen επιθυμεί την επιστροφή του. Ο ίδιος όμως, φέρεται αποφασισμένος να ηγηθεί μίας νέας και φιλόδοξης εργοστασιακής προσπάθειας, όπως αυτή της Hyundai.

zp8497586rq