Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Δοκιμές του i20 WRC σε άσφαλτο

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δοκιμές του i20 WRC σε άσφαλτο

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Δοκιμές του i20 WRC σε άσφαλτο

ΑΓΩΝΕΣ

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες της Hyundai για την επιστροφή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι συνεχίζονται!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι Κορεάτες επιδιώκουν να κατακτήσουν τη κορυφή του WRC με όπλο τους το i20 World Rally Car, το οποίο εδώ και μήνες, «λιώνει» στις δοκιμές. Η Hyundai Motorsport έχει πραγματοποιήσει τεστ σε κάθε οδόστρωμα (εδώ μπορείτε να δείτε το τεστ σε… υψηλό υψόμετρο), στη συγκεκριμένη περίπτωση, πριν από μερικές εβδομάδες σε ασφάλτινες διαδρομές.

Συγκεκριμένα, σε διαδρομές που αποτέλεσαν επίσημες ειδικές διαδρομές του φετινού Ράλι Ισπανίας, προτελευταίου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο κατέκτησε ο Σεμπαστιέν Οζιέ.

Advertisement
Advertisement

Ηγετικό ρόλο στην Hyundai Motorsport θα έχει ο ανερχόμενος Βέλγος, Τιερί Νεβίλ, που φέτος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη τελική βαθμολογία των οδηγών.

Πριν μερικά 24ωρα, η Κορεάτικη ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της και με τον Γιούχο Χάνινεν, για πρόγραμμα όμως περιορισμένης συμμετοχής, σε επιλεγμένα ράλι του 2014.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με τον Ντάνι Σόρντο, οι ικανότητες του οποίου στην άσφαλτο, δεν περνούν απαρατήρητες από τα «μεγάλα κεφάλια» της Hyundai Motorsport. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνουν ένα ακόμα «μπαμ» αποσπώντας την υπογραφή του Ισπανού – νικητή φέτος στο Ράλι Γερμανίας στα τέλη Αυγούστου.