Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Ένας ακόμα αγώνας στο καλεντάρι

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Ένας ακόμα αγώνας στο καλεντάρι

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Ένας ακόμα αγώνας στο καλεντάρι

ΑΓΩΝΕΣ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2020 απέκτησε και όγδοο γύρο, με το Ράλι της Μόντσα να αποτελεί πλέον το φινάλε της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Υπήρχε σαν σενάριο καιρό τώρα και τελικά έγινε πραγματικότητα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον event με βάση το Autodromo Nazionale de Monza, το θρυλικό «Ναό της Ταχύτητας», που φιλοξενεί το ιταλικό Grand Prix της Formula 1.

Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο – αυτό το ράλι υπάρχει από το 1978 και τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει και την προσοχή κοινού και media, χάρη στη συμμετοχή ονομάτων όπως ο Valentino Rossi, ο Sebastien Loeb, o Dani Sordo, o Robert Kubica και ο Ken Block.

monza2020-ambiance-alfaromeo-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Θα διεξαχθεί στις 4-6 Δεκεμβρίου, θα είναι ασφάλτινο ράλι, που θα υιοθετήσει το σύντομο format του WRC, με 220 αγωνιστικά χιλιόμετρα με βάση την πίστα του ιταλικού βορρά. Ωστόσο, τα πληρώματα θα ακολουθήσουν και διαδρομές πέραν του πανέμορφου πάρκου, σε δημόσιους δρόμους της Λομβαρδίας.

Τα παραπάνω δίνουν μία νέα διάσταση στη μάχη του φετινού τίτλου αφού ενώ υπήρχαν φόβοι ακόμα και το Ράλι Ιταλίας-Σαρδηνίας να είναι το τελευταίο της σεζόν, θα έχουμε ακόμα τη μάχη του Βελγίου κι εκείνη της Μόντσα. Συνολικά δηλαδή, άλλους 90 διαθέσιμους βαθμούς.

tanaka-spain19-d1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
WRC Ράλι Ιταλίας-Σαρδηνίας: Ισοπαλία στο shakedown

Αρχίζει το IAME Series Greece 2020!

Advertisement

Ξύλο και σκηνές ντροπής στο Παγκόσμιο του karting (vids)