Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Αλλαγή δεδομένων για το Ράλι Τουρκίας

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Αλλαγή δεδομένων για το Ράλι Τουρκίας

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Αλλαγή δεδομένων για το Ράλι Τουρκίας

ΑΓΩΝΕΣ

Μήνας… μηχανοκίνητων εξελίξεων ο Ιούλιος για την Τουρκία που μετά την ανεπιτυχή όπως όλα δείχνουν προσπάθεια να επιστρέψει στο καλεντάρι της Formula 1, έχει νέα ημερομηνία για τον αγώνα της στο WRC!

Advertisement
Advertisement

Η γειτονική χώρα ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τον πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, τρεις εβδομάδες μετά τη νέα είσοδο στο καλεντάρι – το Ράλι Εσθονίας. Συγκεκριμένα στις 24 με 27 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, καθώς ο WRC Promoter προσπαθεί να στριμώξει περισσότερους αγώνες στο τσεκουρεμένο από τον Covid-19 καλεντάρι, υπήρξε συμφωνία με την Τουρκική Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  (TOSFED), για μεταφορά του ράλι μία εβδομάδα νωρίτερα – στις 17-20 Σεπτεμβρίου.

Όσο για τη συνέχεια, προς το παρόν ισχύουν τα εξής: Στις 15-18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το ασφάλτινο Ράλι Γερμανίας ενώ το Ράλι Ιταλίας Σαρδηνίας που τοποθετήθηκε εκ νέου στο καλεντάρι, θα διεξαχθεί 29 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου. Η σεζόν έχει ανακοινωθεί πως θα κλείσει στις 19-22 Νοεμβρίου με το Ράλι Ιαπωνίας.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν όμως κάποια ερωτηματικά, με το WRC να είναι σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή αγώνων στο Βέλγιο (με πιθανότερη ημερομηνία: 2-4 Οκτωβρίου)  και την Κροατία.

Όλα αυτά ενώ η χώρα μας ευελπιστεί να μπει κι αυτή στο σωστό δρόμο, για ενδεχόμενη επιστροφή της στο WRC.

suninen-turkey19-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Kalle Rovanpera: Ο μελλοντικός πρωταθλητής του WRC (video)

Πρόγευση από Ράλι Σαφάρι στο WRC 9 (video)

Advertisement