Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το Video Preview της Ανάβασης Διονύσου

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Video Preview της Ανάβασης Διονύσου

ΑΓΩΝΕΣ

Το Video Preview της Ανάβασης Διονύσου

ΑΓΩΝΕΣ

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Απρίλιου όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα στην Αττική, λόγω της Ανάβασης Διονύσου που αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων και θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Η αγωνιστική διαδρομή της Ανάβασης Διονύσου έχει μήκος 5,5 χιλιόμετρα και κατεύθυνση από τον Οικισμό Ανατολή προς τον Άγιο Πέτρο. Το Σάββατο 29 Απριλίου θα διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η κορύφωση του διημέρου θα έρθει την Κυριακή 30 Απριλίου με τη διεξαγωγή των δύο σκελών του αγώνα.

Όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια όλων των διοργανώσεων του Σωματείου, ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το Διαδικτυακό Κανάλι Sportal TV, το οποίο στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, ετοίμασε και ένα video trailer που περιλαμβάνει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν αλλά και από όσα είδαμε στην αναβίωση αυτού του σημαντικού ραντεβού για τους φίλους των αγώνων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το πατώντας play…