Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η γιορτή για τα 10 χρόνια της ART

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η γιορτή για τα 10 χρόνια της ART

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η γιορτή για τα 10 χρόνια της ART

ΑΓΩΝΕΣ

Η Aristotle Racing Team (ART), δηλαδή η αγωνιστική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια και το γιόρτασε σε μία πολύ όμορφη βραδιά!

Advertisement
Advertisement

Η Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της συμπρωτεύουσας φιλοξένησε την εκδήλωση #10yearsART, την οποία παρουσίασαν οι «δικοί μας» Πάνος Σεϊτανίδης και Βασιλική Γεωργάκη.

Εκτός από αναδρομή σε όσα προηγήθηκαν αυτή τη δεκαετία και ανέκδοτες ιστορίες τις οποίες εξιστόρησαν τα μέλη της ομάδας, παρουσιάστηκαν εικόνες από αυτή τη διαδρομή, μία πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στο ιδιαίτερο λεύκωμα το οποίο ετοιμάζει η ART ενώ πραγματοποιήθηκε και η επίσημη πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ «10yearsART».

Παράλληλα, τα μέλη της ομάδας τίμησαν όσους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, με ενθύμια-μικρογραφίες μερών του μονοθεσίου.

Advertisement
Advertisement

10years-art-stage-a640

Τέλος, η βραδιά περιελάμβανε ειδική ενότητα αφιερωμένη στο F1 In Schools και την ομάδα Infinite Racing που αναδείχθηκε φέτος Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό. Κι αυτό χάρη και στη τεχνογνωσία που μοιράστηκε η ART.

Δείτε λοιπόν όλα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του #10yearsART, εκδήλωσης στην οποία το NewsAuto ήταν χορηγός επικοινωνίας, στο video που ακολουθεί (από το 42’ και μετά)…

Advertisement