Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Θα «ηλεκτρίσει» το Μαν η Nissan

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Θα «ηλεκτρίσει» το Μαν η Nissan

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Θα «ηλεκτρίσει» το Μαν η Nissan

ΑΓΩΝΕΣ

Βρισκόμαστε σε ρυθμούς… Λε Μαν, με τον θρυλικό 24ωρο αγώνα να διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ωστόσο η Nissan μας ταξιδεύει ήδη στον αγώνα του 2014! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική εταιρεία που πέρυσι προκάλεσε αίσθηση με το πρωτοποριακό DeltaWing, ετοιμάζει κάτι ακόμα πιο καινοτόμο για τον αγώνα της επόμενης χρονιάς και θα το παρουσιάσει αύριο, Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Στο video teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα, το σλόγκαν λέει πως η Nissan «θα ηλεκτρίσει» το Μαν άρα όλα δείχνουν πως θα αποκαλυφθεί ένα ηλεκτρικό μοντέλο. Άλλωστε τον περασμένο Φεβρουάριο, ο διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής μάρκας, Κάρλος Γκοσν, είναι προαναγγείλει πως το 2014, στο «Γκαράζ 56» του Μαν θα βρίσκεται ένα όχημα που θα εστιάζει στη καινοτομία και τις συγκινήσεις.

Ο ακριβής τύπος τεχνολογίας που θα φέρει δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε μερικές ώρες υπομονή για να δούμε αν θα πρόκειται για αγωνιστικό όχημα που θα λειτουργεί αποκλειστικά σε EV Mode ή θα φέρει υβριδική τεχνολογία. Αναμένεται πάντως να είναι προδιαγραφών κατηγορίας LMP1.

Advertisement
Advertisement