Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το F1 Vlog πάει… Dakar (video)

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog πάει… Dakar (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Το F1 Vlog πάει… Dakar (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Η νέα χρονιά μπαίνει όπως πάντα με συγκλονιστική αγωνιστική δράση. Την απόλυτη δοκιμασία για ανθρώπους και μηχανές, το θρυλικό Ράλι Ντακάρ!

Advertisement
Advertisement

Μία ατελείωτη Οδύσσεια, στην οποία πληρώματα και αναβάτες, αναζητούν επί δύο εβδομάδες την αγωνιστική τους Ιθάκη.

Αυτό το έπος θα γραφτεί στα αφιλόξενα εδάφη της Σαουδικής Αραβίας, εκεί όπου από το 2020 εκτυλίσσεται το τρίτο πλέον κεφάλαιο αυτού του θρυλικού ράλι. Δώδεκα ημέρες μάχης κόντρα στα στοιχεία της φύσης, περισσότερα από 4.000 αγωνιστικά χιλιόμετρα, 578 συμμετοχές σε πέντε κατηγορίες, είναι μόνο μερικοί από τους αριθμούς που συνοδεύουν τη 44η εκδοχή του Ράλι Ντακάρ.

Μπορεί ο μαραθώνιος της Formula 1 να ολοκληρώθηκε, όμως το F1 Vlog δεν πατάει ακόμα φρένο. Σε αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο, ο Πάνος Σεϊτανίδης παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες του φετινού αγώνα ενώ ανεξάρτητος αγωνοδίκης Χάρης Τρακάρης δίνει τη δική του χιουμοριστική οπτική γωνία.

Advertisement
Advertisement

Καλεσμένος στο Dakar Vlog είναι ο Βασίλης Μπούδρος, ο Έλληνας που συμμετέχει στο φετινό αγώνα στην κατηγορία των μοτοσυκλετών. Συγκεκριμένα, μιλάει από τη Τζέντα όπου θα δοθεί η εκκίνηση και αναλύει τους στόχους του στην πρόκληση που έχει μπροστά του!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi RS Q e-tron: Με μπαταρία υψηλής τάσης (+video)
Extreme E: Με 5 X-Prix το 2022!
H Toyota ετοιμάζεται για το ράλι Dakar του 2022