Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θα πάει Βραζιλία η Formula E;

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πάει Βραζιλία η Formula E;

ΑΓΩΝΕΣ

Θα πάει Βραζιλία η Formula E;

ΑΓΩΝΕΣ

H Formula E βρίσκεται μόλις στη δεύτερη σεζόν διεξαγωγής της αλλά με σταθερά βήματα, διαρκώς γιγαντώνεται. Με νέους κατασκευαστές αλλά και νέους προορισμούς αφού πολλές χώρες ανά τον κόσμο ερίζουν για να φιλοξενήσουν e-Prix στους δρόμους των πόλεων τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σε αυτή τη μακροσκελή λίστα χωρών εντάχθηκε πρόσφατα και η Βραζιλία, άλλωστε με αγώνες στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και την Πούντα ντελ Έστε της Ουρουγουάης, δεν θα μπορούσε η χώρα του καφέ να μένει εκτός χορού. Ειδικά από τη στιγμή που εκπροσωπείται στο σπορ, με τον Nelson Piquet Jr να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ρίο ντε Τζανέιρο βρισκόταν στο καλεντάρι της πρώτης σεζόν της Formula E αλλά ακυρώθηκε, περίπου έξι μήνες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Η πόλη των 6 εκατομμυρίων κατοίκων παραμένει στις επιλογές του ισχυρού άνδρα του σπορ, Alejandro Agag αλλά μάλλον δεν είναι στην κορυφή της λίστας.

Advertisement
Advertisement

«Έχουμε διάφορες επιλογές και έχω κάνει διάφορες συναντήσεις. Δεδομένου πως εκεί υπάρχει κοινό που αγαπά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κι εμείς έχουμε Βραζιλιάνους οδηγούς, το να τρέξουμε εκεί είναι στόχος μας. Η διεξαγωγή e-Prix στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάουλο είναι δύσκολη αλλά κοιτάμε και άλλα μέρη. Θα δούμε», είπε ο Agag στο motorsport.com

FE-Argentina14-battle-qual640