Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θα χαθεί στην έρημο ο Loeb;

Ελλάδα 5:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα χαθεί στην έρημο ο Loeb;

ΑΓΩΝΕΣ

Θα χαθεί στην έρημο ο Loeb;

ΑΓΩΝΕΣ

Η ώρα του Ράλι Ντακάρ 2016 έφτασε και ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC, Sebastien Loeb, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πιο απαιτητικό αγώνα του κόσμου! Όμως εκτός από τη δική του απειρία, θα έχει ένα ακόμα μειονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Αυτό θα είναι η επίσης μηδαμινή εμπειρία που θα έχει ο συνοδηγός του! Βλέπετε ακόμα και σε αυτή την εμπειρία, ο Αλσατός επέλεξε να πορευτεί με τον άνθρωπο με τον οποίο έζησαν μαζί όλες τις επιτυχίες στον κόσμο των ράλι: τον Daniel Elena.

«Ανησυχώ πως θα χαθούμε στην έρημο με τον Daniel», είπε στο redbull.com χαριτολογώντας ο Loeb. «Δεν ήταν η λογική επιλογή για συνοδηγός. Θα ήταν πιο λογικό να τρέξω σε αυτόν τον αγώνα με κάποιον πολύ έμπειρο. Όμως έχουμε περάσει πολλά μαζί, άρα είναι κάτι ξεχωριστό και για τους δυο μας».

Advertisement
Advertisement

Loeb-Dakar16-elena-a640

Η πρώτη εμπειρία του Elena σε αγώνα Cross-Country, ήταν παρέα με τον Loeb στο Rallye du Maroc, τον περασμένο Οκτώβριο. Βρέθηκαν με το Peugeot 2008DKR16 τους αναποδογυρισμένο αλλά κατάφεραν να συνεχίσουν αν και τερμάτισαν πολύ πίσω στην κατάταξη.