Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στο DTM ο Kubica!

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο DTM ο Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Στο DTM ο Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Εδώ και καιρό υπήρχε η σχετική φημολογία, πλέον είναι πραγματικότητα: ο Robert Kubica θα συνεχίσει την καριέρα του στο DTM!

Advertisement
Advertisement

Μετά την επίτευξη του ονείρου της επιστροφής στον μαγικό κόσμο της Formula 1, οκτώ χρόνια μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του στο Rally Ronde di Andorra που είχε ως συνέπεια την περιορισμένη κινητικότητα και λειτουργικότητα του δεξιού του χεριού, ο Πολωνός έχει μία νέα πρόκληση.

Ο Kubica θα αγωνιστεί με τη νέα, ιδιωτική ομάδα της ART Grand Prix, η οποία επιστρέφει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού μετά από τέσσερα χρόνια. Και θα το κάνει οδηγώντας μία BMW M4 DTM, την οποία μάλιστα οδήγησε πριν μερικούς μήνες καθώς είχε λάβει μέρος στις δοκιμές για πρωτοεμφανιζόμενους που έγιναν λίγο μετά το τέλος της περυσινής σεζόν, στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα στη Νότια Ισπανία.

«Εδώ και πολύ καιρό με ενδιέφερε η εμπλοκή στο DTM. Και εκείνες οι δοκιμές τον Δεκέμβριο, μου άνοιξαν την όρεξη. Ανυπομονώ να ανοίξω αυτό το νέο κεφάλαιο στην αγωνιστική μου καριέρα», είπε ο 35χρονος.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με τα καθήκοντά του στο DTM, θα έχει και ρόλο τρίτου οδηγού στην Alfa Romeo Racing στη Formula 1. Πέρυσι κατέκτησε το μοναδικό βαθμό της Williams, ωστόσο ηττήθηκε κατά κράτος από τον rookie teammate του, George Russell, με το μεταξύ τους σκορ στις κατατακτήριες δοκιμές να είναι 0-21.

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας
Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16
Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)