Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στο Χόκενχαϊμ η ομάδα του Αριστοτελείου

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Χόκενχαϊμ η ομάδα του Αριστοτελείου

ΑΓΩΝΕΣ

Στο Χόκενχαϊμ η ομάδα του Αριστοτελείου

ΑΓΩΝΕΣ

Την πρώτη της φετινή δοκιμασία έχει μπροστά της η ART, η ομάδα με την οποία την τελευταία δεκαετία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Formula Student η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το νέο της, σημαντικά αναβαθμισμένο μονοθέσιο ετοιμάστηκε εγκαίρως για τη συμμετοχή στον γερμανικό γύρο και ήδη η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην ιστορική πίστα που πρόσφατα φιλοξένησε και το Grand Prix της Formula 1.

art16-testing-b640
Για τους στόχους της ART, μας μίλησε μία από τις φοιτήτριες που έχουν αναλάβει το κομμάτι μάρκετινγκ της ομάδας, η Αμαλία Χάβαρη: «Μετά από την τελευταία αγωνιστική χρονιά, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ανέλιξη τη ART στην 32η θέση παγκοσμίως από τις 520 ομάδες πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο, η ομάδα μας εξασφάλισε για την φετινή σεζόν τη συμμετοχή της με αγωνιστική παρουσία σε 2 παγκόσμιους διαγωνισμούς, αυτόν της Γερμανίας (πίστα Hockenheim Ring), που αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό Παγκόσμιο Διαγωνισμό, καθώς και της Ουγγαρίας (πίστα Gyor).  Είμαστε πεπεισμένοι πως η ομάδα μας διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να καταλάβει μεγάλες διακρίσεις και να καταφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στον υψηλό ανταγωνισμό και να κατακτήσει μία θέση ακόμη ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη».

Advertisement
Advertisement

art16-testing-c640

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site για να μάθετε την πορεία της ART στους αγώνες της Γερμανίας που βρίσκονται σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή.