Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Συνέντευξη της Fabrizia Pons

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνέντευξη της Fabrizia Pons

ΑΓΩΝΕΣ

Συνέντευξη της Fabrizia Pons

ΑΓΩΝΕΣ

Οι διοργανωτές του 13ου Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις μοιράστηκαν μαζί μας μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Patricia Pons.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το 1982 κερδίσατε με τη Michele Mouton το Ράλλυ Ακρόπολις. Είστε το μοναδικό γυναικείο πλήρωμα που το έχει καταφέρει. Τώρα, με τον “Lucky” κερδίσατε το ασφάλτινος σκέλος του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις, πιστεύετε ότι μπορείτε να κερδίσετε και στο χώμα;

Είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό μας αποτέλεσμα και στόχος μας είναι να απολαύσουμε το επόμενο σκέλος αλλά και να τερματίσουμε πάλι στην 1η θέση.

Advertisement
Advertisement

Σας αρέσει να αγωνίζεστε στην Ελλάδα;

100%. Μου αρέσει να αγωνίζομαι πάρα πολύ στην Ελλάδα!

Ποια είναι η άποψη σας για το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις;

Advertisement

Είναι ένα πολύ καλό ράλι. Δυστυχώς, όμως, πλέον είναι μικρό, για παράδειγμα η 1η μέρα του αγώνα είχε μόλις δύο ειδικές. Βάλαμε τα κράνη το μεσημέρι και το απόγευμα είχε ήδη τελειώσει. Το Ράλι Ακρόπολις ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες. Στο παρελθόν είχαμε σημειώσεις και για τις ειδικές διαδρομές, και για τις απλές, επειδή οι απλές ήταν τότε πολύ σφικτές σε χρόνο. Ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο ράλι, ενώ δυστυχώς τώρα είναι πολύ πιο μικρό. Θα προτιμούσα να είναι μεγαλύτερο και να είχε περισσότερες ειδικές διαδρομές. Μου αρέσει να είμαι πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Αγαπώ τα αυτοκίνητα και τους αγώνες και γι’ αυτό προτιμώ τα μεγάλα σε διάρκεια ράλι.

Προτιμάτε να είστε συνοδηγός της Mouton ή του “Lucky”;

Advertisement

Και των δύο. Ο “Lucky” ήταν ο οδηγός μου δύο χρόνια πριν από τη Michele. Είχαμε κερδίσει όλη την Ευρώπη. Και η Michele τότε μου έκανε την πρόταση να γίνω συνοδηγός της. Τότε ξεκίνησα το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC). Με τον “Lucky” είναι φανταστικά, αλλά και με την Michele ήταν εξίσου το ίδιο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί πάντα ήμουν με φοβερούς οδηγούς. Ήταν όλοι τους φανταστικοί.

Προτιμάτε τις ασφάλτινες διαδρομές ή τις χωμάτινες;

Χώμα! Προτιμώ 100% χώμα!

Advertisement