Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Rallycross: Προληπτικά στο νοσοκομείο ο Solberg

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rallycross: Προληπτικά στο νοσοκομείο ο Solberg

ΑΓΩΝΕΣ

Rallycross: Προληπτικά στο νοσοκομείο ο Solberg

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί  ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής του FIA World RallyCross, Petter Solberg, να ανέκτησε την πρωτοπορία στη βαθμολογία, ωστόσο αυτό το πέτυχε με… πόνο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

O Νορβηγός δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού στον έβδομο γύρο της σεζόν, που έλαβε χώρα στην πίστα Τρουά-Ριβιέρ του Καναδά. Παρότι είχε την pole position, εκκίνησε άσχημα και περιορίστηκε σε μία μάχη με τον Anton Marklund για την πέμπτη θέση. Τελικά επικράτησε σε αυτή αλλά δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που ακολούθησε.

Τα φρένα του Volkswagen Polo RX Supercar του Marklund παρέδωσαν πνεύμα και με ταχύτητα 140 km/h έπεσε πάνω στο Citroen DS3 του Solberg που είχε κόψει ρυθμό περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.

Advertisement
Advertisement

«Εγώ πήγαινα με περίπου 35 km/h, έχοντας αφήσει χώρο για τον Timmy Hansen που πανηγύριζε μπροστά, όταν ξαφνικά ήρθε μία πολύ δυνατή σύγκρουση», είπε ο Solberg.

solberg-hospital640tall

Ο Νορβηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε κάποιο τραυματισμό. Ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη σημαντικές ζημιές και η ομάδα του θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να το έχει έτοιμο για τον επόμενο γύρο του RallyCross, στη Γαλλία.