Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Προβάδισμα Νεβίλ

Ελλάδα 4:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Προβάδισμα Νεβίλ

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Προβάδισμα Νεβίλ

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Τιερί Νεβίλ προηγείται για μόλις 1,2 δευτερόλεπτα του Οτ Τάνακ έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Η εκκίνηση δόθηκε από τον πρόεδρο της Τσεχίας Πετρ Πάβελ, με τον κόσμο να γεμίζει τους δρόμους της Πράγας.

Ακολουθήσαν οι δύο πρώτες ειδικές του αγώνα στην νοτιοανατολική Γερμανία. Ο Τάνακ κέρδισε την πρώτη από αυτές ενώ η δεύτερη πήγε στον Νεβίλ. Ωστόσο η διαφορά με την οποίαν ο οδηγός της Hyundai  επικράτησε στην δεύτερη δοκιμασία, τον έθεσε επικεφαλής της γενικής κατάταξης. Τρίτος είναι ο Σεμπαστιέν Οζιέ.

Advertisement
Advertisement

Ο Ροβανπέρα και Σούνινεν συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα. Στην όγδοη θέση βρίσκεται ο Έλφιν Έβανς ο οποίος πρέπει επειγόντως να ανέβει στην γενική κατάταξη εάν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο.

Ο Ουαλλός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έδαφος κατά τις δύο επόμενες ημέρες του αγώνα. Σε κάθε μία από αυτές θα υπάρξουν έξι δοκιμασίες. Ωστόσο με 31 πόντους να τον χωρίζουν από τον Ροβανπέρα, ο Έβανς θα πρέπει να έχει στο πλευρό του και την τύχη για να κάνει τη ανατροπή. Στον Φιλανδό αρκεί να τερματίσει μπροστά από τον ομόσταβλό του στην Toyota ώστε να στεφθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλητής.


Η γενική κατάταξη μετά την πρώτη ημέρα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pirelli: Σταματάει το 2024 από το WRC
Ράλλυ Χιλής: Ανατριχιαστικά ατυχήματα για Λάπι και Λουμπέ! (+video)
WRC: Πρόγραμμα με Ακρόπολις σταθερά τον Σεπτέμβριο