Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Καλπάζει ο Ροβανπέρα!

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Καλπάζει ο Ροβανπέρα!

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Καλπάζει ο Ροβανπέρα!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο πρωταθλητής έδειξε ανεπηρέαστος από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σήμερα στην Γερμανία και προηγείται άνετα στην γενική κατάταξη.

Advertisement
Advertisement

Για τον Ροβανπέρα η σημερινή εξέλιξη του αγώνα ήταν ιδανική. Λόγω της θέση εκκίνησής του ο Φιλανδός ευνοήθηκε από την έλευση της βροχής.

Κέρδισε τέσσερις από τις έξι ειδικές της ημέρας και απολαμβάνει προβάδισμα άνω των 30 δευτερολέπτων επί του δεύτερου Νεβίλ. Ο Βέλγος είχε την πρώτη θέση μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής ημέρας. Ωστόσο δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ροβανπέρα σήμερα. Τρίτος είναι ο Έβανς ο οποίος βλέπει τις ελπίδες του για τον φετινό τίτλο να εξαλείφονται σιγά-σιγά.

Advertisement
Advertisement

Με τον Κάλε στην πρωτοπορία ο Έλφιν ελπίζει πλέον σε μία μεγάλη ανατροπή για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Η πρώτη εξάδα συμπληρώνεται από τους Τάνακ, Κατσούτα και Οζιέ. Ο Γάλλος είχε πάει στην Γερμανία με βλέψεις για την νίκη. Ωστόσο από νωρίς σήμερα βρέθηκε σε δύσκολη θέση έπειτα από έναν σπασμένο τροχό.

Ασφαλώς το μεγάλο γεγονός σήμερα ήταν το τρομακτικό ατύχημα του Εσαπέκα Λάπι. Ευτυχώς τόσο ο Φιλανδός όσο και ο συνοδηγός του βγήκαν σώοι από το i20 τους.

Advertisement

Το Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης μεταφέρεται στην Αυστρία αύριο για τις πρώτες δύο ειδικές της ημέρας. Η τελευταία του πρωινού σκέλους είναι ξανά στην Γερμανία. Κατά το απογευματινό σκέλος οι τρεις ειδικές θα επαναληφθούν.

Όπως είναι η κατάταξη αυτή τη στιγμή ο Ροβανπέρα εξασφαλίζει τον δεύτερο συνεχή τίτλο οδηγών του. Εκτός κι αν ο Έβανς κάνει ένα απίθανο come-back μέχρι την καρό σημαία.


Η γενική κατάταξη μετά την δεύτερη ημέρα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: Προβάδισμα Νεβίλ
WRC: Πρόγραμμα με Ακρόπολις σταθερά τον Σεπτέμβριο
Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: O Lappi τρόμαξε τους πάντες (+video)