Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Ιαπωνίας: Κυρίαρχος Έβανς (+video)

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράλλυ Ιαπωνίας: Κυρίαρχος Έβανς (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Ιαπωνίας: Κυρίαρχος Έβανς (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Έλφιν Έβανς είναι ένα βήμα πριν χαρίσει στην Toyota την πρώτη της νίκη επί ιαπωνικού εδάφους. Ο Ουαλλός έχει διαφορά ασφαλείας από τους Οζιέ και Ροβάνπερα.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στην γενική κατάταξη έπειτα και από την τρίτη ημέρα του ιαπωνικού αγώνα.

Ο Έβανς οδήγησε συνετά και κράτησε μία αρκετά μεγάλη διαφορά 75 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Οζιέ. Με τη σειρά του, ο Γάλλος έχει αυξήσει κατά σχεδόν 10 δευτερόλεπτα την διαφορά του από τον Ροβάνπερα σε σχέση με εχθές. Φυσικά, ο Φιλανδός θα πιέσει αύριο καθώς δεν έχει να χάσει τίποτε, ενώ δεν απειλείται και από τον τέταρτο Λάπι που βρίσκεται ενάμισι λεπτό πιο πίσω.

Είναι εξαιρετικά αμφίβολο, όμως, το κατά πόσον θα καταφέρει να απειλήσει τους δύο ομόσταβλους του που προηγούνται. Στην πέμπτη θέση έχει ανέβει, έπειτα από τις ατυχίες της Παρασκευής, ο Οτ Τάνακ. Η 4η θέση φαντάζει ως ρεαλιστικός στόχος για τον Εσθονό. Ωστόσο θα πρέπει να έχει υπόψη του και τον 6ο Κατσούτα ο οποίος τον πλησιάζει ταχύτατα.

Advertisement

Οι Μίκελσεν, Μούνστερ, Γκριάζιν και Καγιετάνοβιτς συμπληρώνουν την βαθμολογούμενη δεκάδα. Εάν ο Καγιετάνοβιτς τερματίσει στην θέση αυτή θα εξασφαλίσει και τον τίτλο στην κατηγορία WRC2 Challenger.

Η αυριανή, τελευταία ημέρα, του Ράλλυ Ιαπωνίας περιλαμβάνει έξι ειδικές. Μπορεί ο Έβανς να έχει ένα υγιέστατο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Ωστόσο θα πρέπει να είναι προσεκτικός εάν θέλει να κλείσει την σεζόν του με νίκη στην έδρα της ομάδας του. Εξάλλου οι δύσκολες καιρικές συνθήκες –στο τέλος της ημέρας… χιόνισε– πάντα κρύβουν παγίδες.


Η γενική κατάταξη μετά το τέλος της τρίτης ημέρας

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ροβάνπερα: Ποιος θα τον σταματήσει; (+video)
Ράλλυ Ιαπωνίας: Ο Νεβίλ στην πρωτοπορία
Ράλλυ Ιαπωνίας: Μεγάλο προβάδισμα Έβανς (+video)