Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Φινλανδίας: Κυρίαρχος ο Έβανς (+video)

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Φινλανδίας: Κυρίαρχος ο Έβανς (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Φινλανδίας: Κυρίαρχος ο Έβανς (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Έπειτα από μία μεγάλη εμφάνιση κατά την τρίτη ημέρα του Ράλλυ της Φινλανδίας, ο Έλφιν Έβανς προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη!

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός της Toyota κέρδισε τις επτά από τις οκτώ ειδικές της ημέρας και απολαμβάνει πλέον διαφορά άνω των 30 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Νεβίλ.

Για τον Βέλγο μία πιθανή δεύτερη θέση θα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ ικανοποιητική. Βέβαια με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας, ο Νεβίλ είχε μία μεγάλη ευκαιρία για μία ανέλπιστη νίκη. Εντούτοις δεν μπόρεσε σήμερα να παρακολουθήσει τον ρυθμό του ο Έβανς. Ο Ουαλλός οδήγησε φανταστικά, ανοίγοντας μετά από κάθε δοκιμασία συνεχώς την διαφορά του με το i20 του Νεβίλ.

Advertisement
Advertisement

Τρίτος είναι ο Κατσούτα ο οποίος πήρε και την τελευταία ειδική της ημέρας. Ο Ιάπωνας απέχει πολύ από τους δύο πρώτους και θα πρέπει να δώσει μάχη μέχρι τέλους με το Hyundai του 4ου Σούινεν. Πέμπτος δεν είναι άλλος από τον… επικεφαλής της Toyota GR WRT, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα! Ο Φιλανδός οδηγεί και εκείνος πολύ όμορφα, αποδεικνύοντας ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν η… τέχνη δεν ξεχνιέται.

Στην πρώτη πεντάδα τελειώνουν και τα αγωνιστικά της κατηγορίας Rally 1. Έπειτα από τις πολλές εγκαταλείψεις τις χθεσινής ημέρας, οι υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας καταλαμβάνονται από WRC2. Πρώτο εξ αυτών είναι το Fabia του Σόλμπεργκ. Ο Σουηδός, όμως, δεν θα πάρει βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα. Έτσι, πρωτοπόρος της κατηγορίας είναι ο 7ος Παγιάρι, επίσης με Fabia.

Advertisement

Το Ράλλυ Φιλανδίας ολοκληρώνεται αύριο. Απομένουν τέσσερις ακόμη δοκιμασίες συμπεριλαμβανομένης και της Power Stage. Ο Έβανς πια κρατάει την τύχη του στα χέρια του.


Η πρώτη δεκάδα μετά την τρίτη ημέρα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ράλλυ Φιλανδίας: Τρομακτικό ατύχημα για Λάπι (+video)
Ράλλυ Φιλανδίας: Τούμπα και εγκατάλειψη για Ροβανπέρα! (+video)
Ράλλυ Φινλανδίας: Έβανς και Νεβίλ επιβιώνουν (+video)