Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ψάχνουν ομάδα οι 3 οδηγοί της VW

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψάχνουν ομάδα οι 3 οδηγοί της VW

ΑΓΩΝΕΣ

Ψάχνουν ομάδα οι 3 οδηγοί της VW

ΑΓΩΝΕΣ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier, o Jari-Matti Latvala και ο Andreas Mikkelsen ήταν τα μεγάλα «θύματα» της ξαφνικής απόφασης της Volkswagen να πατήσει φρένο στην εμπλοκή της στο WRC. Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για αυτούς;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Εύλογα ο Ogier, ο απόλυτος βασιλιάς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι τα τελευταία χρόνια, είναι ο πλέον δημοφιλής. Ο Γάλλος έχει επαφές με τους συμπατριώτες του στη Citroen που επιστρέφει του χρόνου ως εργοστασιακή συμμετοχή αλλά και με την M-Sport του Malcolm Wilson.

Ο Jari-Matti Latvala έχει θητεύσει στη βρετανική ομάδα ενώ δεν ενδιαφέρει τη γαλλική, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την καυστική ατάκα του επικεφαλής της, Yves Matton: «Δεν μας ενδιαφέρει γιατί δεν είναι Γάλλος αλλά ούτε και παγκόσμιος πρωταθλητής».

Advertisement
Advertisement

Είναι όμως Φινλανδός και στη σκανδιναβική χώρα «χτίζεται» η επιστροφή της Toyota στο WRC. Επικεφαλής του project είναι ο συμπατριώτης του, Tommi Makinen, άρα το σενάριο εμπλοκής του είναι εύλογο.

Όσο για τον Mikkelsen, είναι σε πιο μειονεκτική θέση από τους δύο προαναφερθέντες αλλά φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να βρει τιμόνι το 2017.

Advertisement