Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Που θα γίνει η υπερειδική του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις

Ελλάδα 5:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που θα γίνει η υπερειδική του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Που θα γίνει η υπερειδική του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

H Οργανωτική Επιτροπή του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023» ανακοίνωσε τον τόπο διεξαγωγής της υπερειδικής του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Εφέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια του εθνικού μας αγώνα σε ό,τι αφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, μια σημαντική επέτειος.

Έπειτα από τις υπερειδικές του Συντάγματος το 2021 και του ΟΑΚΑ πέρσι, η φετινή υπερειδική θα διεξαχθεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου τα πληρώματα θα τρέξουν στον χώρο της Πλατείας Νερού, η οποία βρίσκεται μεταξύ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ταε κβο Ντο και του Μπιτς βόλει, στο Φάληρο. Η διαδρομή θα είναι 1,48 χιλιόμετρα και θα διέρχεται μέσα από τις εγκαταστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Είναι μία εξαιρετική επιλογή χάρη στην οποίαν εικόνες από την πολύ όμορφη αυτή διαδρομή θα ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η δράση μεταφέρεται στα χώματα της Στερεάς Ελλάδας.

Advertisement

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει συνολικά 15 ειδικές διαδρομές 307,69 χιλιομέτρων. Το Σάββατο θα καλυφθεί η μεγαλύτερη απόσταση ενώ ο αγώνας ολοκληρώνεται την Κυριακή. Οι ειδικές Ταρζάν και Γραμμένη θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας με την δεύτερη να έχει τον ρόλο της Power Stage.

Advertisement

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του περσινού Ακρόπολις, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω στην Ελλάδα και τον ιστορικό της αγώνα από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου. Προσδεθείτε για το καλύτερο Ράλλυ Ακρόπολις στην ιστορία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς»
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Μικρές ιστορίες που εκπλήσσουν
Ράλλυ Ακρόπολις – LIVE: Απολογισμός για το 2022 (+video)