Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

PICK 2014: Στρατηγικός σχεδιασμός!

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

PICK 2014: Στρατηγικός σχεδιασμός!

ΑΓΩΝΕΣ

PICK 2014: Στρατηγικός σχεδιασμός!

ΑΓΩΝΕΣ

Πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η παρουσίαση του στρατηγικού σχεδιασμού για το PICK (Patras International Circuit for Karting) της νέας χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αχαίας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος,ο πρόεδρος επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Επαμεινώνδας Φατούρος, μέλος της ΟΜΑΕ, και ο Αντρέας Κατσανιώτης γενικός γραμματέας Υπουργείου Τύπου.

Το PICK αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στο ημερολόγιο με τα σημαντικότερα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα της Δυτικής Ελλάδας.  Από την πλευρά τους οι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο να αναβαθμίσουν το θεσμό μέσα από παράλληλες δράσεις και γεγονότα, ικανά να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Εξίσου σημαντικό είναι για την Οργανωτική Επιτροπή να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας που διέκρινε το εγχείρημα από την πρώτη κιόλας χρονιά διεξαγωγής του. Τα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες για το αγωνιστικό διήμερο, προβάλει την ευρύτερη περιοχή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και εμπνέει τους οδηγούς των μικρότερων ηλικιών σε θέματα οδικής ασφάλειας και ευγενούς άμιλλας. Παράλληλα, αποτελεί την μοναδική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο είδος της, αφού δεν φιλοξενείται ανάλογη διοργάνωση σε άλλη Ελληνική πόλη.

Advertisement
Advertisement

Οι εκατοντάδες εκπρόσωποι φορέων, επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με τους διοργανωτές, μεμονωμένοι πολίτες που συνέδραμαν το θεσμό σαν εθελοντές και χιλιάδες θεατές, πιστεύουν ότι αξίζει να συνεχιστεί αυτή η λαμπρή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ξεκίνησε από την Πάτρα. Η βούληση των διοργανωτών και της Πατρινής κοινωνίας αποτυπώνεται εύγλωττα  στην εξής φράση: Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας θα παρέμενε όνειρο.  Στην Πάτρα είναι θεσμός! Τα τελευταία χρόνια η Πάτρα έχει το προνόμιο να διοργανώνει τον μοναδικό αγώνα του είδους πανευρωπαϊκά. Αυτό το κεκτημένο συνιστά μια βαριά «κληρονομιά» για τους θεσμικούς φορείς της διοργάνωσης, την τοπική αυτοδιοίκηση, και φυσικά για τους πολίτες της.

Το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (PICK) είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014.

Περισσότερα για όσα έγιναν στη φετινή διοργάνωση, ΕΔΩ.