Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ricciardo μιλάει για την αποτυχία του Alonso στο Indy500

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Ricciardo μιλάει για την αποτυχία του Alonso στο Indy500

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ricciardo μιλάει για την αποτυχία του Alonso στο Indy500

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί φέτος ο Fernando Alonso να λείπει από το Grand Prix στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό αλλά το όνομά του έχει ήδη αναφερθεί πολλάκις στις έως τώρα συνεντεύξεις που γίνονται εκεί.

Advertisement
Advertisement

Κι αυτό λόγω της ανεπιτυχούς προσπάθειας του Ισπανού να λάβει και φέτος μέρος στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης. Ο 37χρονος δεν κατάφερε να προκριθεί στον αγώνα της Κυριακής άρα το όνειρο του Triple Crown θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Για όσα έκανε (ή δεν έκανε) ο Alonso στο Brickyard, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο οδηγός της Renault, Daniel Ricciardo. Και υπερασπίστηκε τον πρώην συναθλητή του.

«Προσωπικά, καθώς δεν έχω εμπειρία από IndyCar ή τους αγώνες σε οβάλ, δεν είχα συγκεκριμένες προσδοκίες για τον Alonso. Δεν ήξερα πόσο εύκολο ή δύσκολο θα μπορούσε να είναι. Προφανώς είχα την προσδοκία να μπει στο μονοθέσιο και να είναι εξ αρχής σχετικά ανταγωνιστικός, καθώς είναι προφανώς ένας πολύ πολύ καλός οδηγός. Το έδειξε και πέρυσι αυτό, έτσι δεν είναι; Όμως φέτος φάνηκε πως δεν αρκεί να είσαι καλός οδηγός αλλά είναι εξίσου σημαντικό το set-up. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά πρέπει όλα να είναι σωστά. Έτσι είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, είναι μία σχέση αγάπης-μίσους. Για εκείνον φέτος ήταν περισσότερο το δεύτερο», είπε ο Αυστραλός.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Alonso, δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει τα σχέδιά του για το 2020 αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει για μία ακόμα προσπάθεια στο Indy500.