Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O Pedrosa περιγράφει τη νίκη στη Βαλένθια

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Pedrosa περιγράφει τη νίκη στη Βαλένθια

ΑΓΩΝΕΣ

O Pedrosa περιγράφει τη νίκη στη Βαλένθια

ΑΓΩΝΕΣ

Η έβδομη φετινή νίκη του Ντάνι Πεντρόσα ήταν και η πιο γλυκιά. Μπορεί να μη του χάρισε τίποτα περισσότερο από ανεβασμένο γόητρο αλλά έχοντας τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλο οδηγό φέτος, ολοκλήρωσε ιδανικά τη κορυφαία έως τώρα σεζόν του στο MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Πόσο μάλλον κατακτώντας τη καρό σημαία σε έναν ανατρεπτικό αγώνα και μάλιστα μπροστά στους συμπατριώτες του, στη πίστα Ρικάρντο Τόρμο στη Βαλένθια. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Honda, περιέγραψε αυτή τη νίκη.

«Το αρχικό μου πλάνο ήταν να κάνω μερικούς γύρους με τα βρόχινα ελαστικά και μετά να αλλάξω μοτοσυκλέτα, χρησιμοποιώντας πλέον τα σλικ. Ενώ περίμενα όμως για την εκκίνηση, έβλεπα πως η κατάσταση του οδοστρώματος επέτρεπε την αλλαγή. Κατά τη διάρκεια του γύρου προθέρμανσης, δεν ήμουν σίγουρος αν είχα αρκετό χρόνο για να αλλάξω μοτοσυκλέτα αλλά μπήκα στο pit lane και έκανα την αλλαγή πολύ γρήγορα. Το πιο κρίσιμο σημείο ήταν η εκκίνηση. Από εκεί και πέρα επικεντρώθηκα στο να βρω καλό ρυθμό και να κάνω καλό αγώνα. Ήταν δύσκολο να διατηρώ την αυτοσυγκέντρωση μου έχοντας ανοίξει τόσο μεγάλο προβάδισμα αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος και είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή τη νίκη για τον κόσμο και την ομάδα μου», είπε ο Ισπανός.
[nggallery id=982]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)