Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νέος χορηγός πίστας στο PICK

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος χορηγός πίστας στο PICK

ΑΓΩΝΕΣ

Νέος χορηγός πίστας στο PICK

ΑΓΩΝΕΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart – P.I.C.K.) ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη TAG Heuer που θα είναι εκ των χορηγών πίστας της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις 28-29/9. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η TAG Heuer θα προσφέρει ρολόγια στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των οδηγών που θα διακριθούν στο 5ο PICK. Πρόκειται για μία ελβετική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1860 από τον Έντουαρντ Χοϊερ και η τέταρτη μεγαλύτερη μάρκα ωρολογίων πολυτελείας.

Έχει έντονο σπορ χαρακτήρα, τόσο μέσω των προϊόντων της όσο και μέσω της χορηγικής της παρουσίας σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα: από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920  μέχρι και την εμπλοκή της ως επίσημος χρονομέτρης της Formula 1 στη δεκαετία του 1990 και τον θρυλικό αγώνα Indy 500. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με την ομάδα Formula 1 της McLaren-Mercedes αλλά και τους πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές Λούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον.

Σήμερα, η TAG Heuer είναι  παρούσα στις τρεις πιο εμβληματικές πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Μονακό, Λε Μαν και Ινδιανάπολη).

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως το Νο1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, το NewsAuto.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και της συγκεκριμένης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού!