Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το δυσοίωνο μέλλον του Leclerc στη Ferrari

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το δυσοίωνο μέλλον του Leclerc στη Ferrari

FORMULA 1

Το δυσοίωνο μέλλον του Leclerc στη Ferrari

FORMULA 1

Η Scuderia Ferrari περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της αλλά προς το παρόν, αυτό δεν έχει αντίκτυπο στις σχέσεις της με τον Charles Leclerc.

Advertisement
Advertisement

Ο Μονεγάσκος ντύθηκε πέρυσι στα κόκκινα και με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης της νίκης μπροστά στους tifosi στη Μόντσα, κέρδισε όχι απλά μία θέση στην καρδιά τους αλλά και το ρόλο το νέου ηγέτη της Scuderia.

Ειδικά με τον Sebastian Vettel να βλέπει την πόρτα της εξόδου από το Μαρανέλο στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, το βάρος θα πέσει στις πλάτες του Leclerc. Πράγμα δύσκολο στα καλά τα χρόνια – πόσο μάλλον τώρα, που μετά τους πρώτους εννέα αγώνες της χρονιάς, η ιταλική ομάδα βρίσκεται στη μόλις έκτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Εύλογα, μιλώντας στο Channel 4, o βετεράνος οδηγός της Formula 1, Mark Webber, αναρωτήθηκε για το μέλλον του 22χρονου που μετά τις περυσινές 7 pole positions και 2 νίκες, φέτος έχει περιοριστεί στα δύο βάθρα – κι αυτά μετά από προσωπικές υπερβάσεις!

Advertisement
Advertisement

«Έχω την προσοχή μου στον Leclerc. Θα έχουν ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια του στη Ferrari. Είναι ακόμα στο μήνα του μέλιτος αλλά αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, σε 2-3 χρόνια θα είναι κι αυτός κουρασμένος. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο του να οδηγείς για τη Ferrari και ίσως είναι ο επόμενος που θα βρεθεί στο στόχαστρο», είπε ο Αυστραλός.

Ο Leclerc είναι δεσμευμένος με την ιταλική ομάδα έως το τέλος του 2024. Την επόμενη σεζόν θα έχει ως teammate τον Carlos Sainz Jr.

leclerc-barca-test-2-pirelli-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Todt: Συνεχίζει τη μάχη ο Michael Schumacher

O Briatore μιλάει για την μάχη με τον Covid-19

Advertisement

Η μεγάλη γιορτή της Ferrari (video)