Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Αγ. Μαρίνου: Pole με ρεκόρ για Vinales

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Αγ. Μαρίνου: Pole με ρεκόρ για Vinales

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Αγ. Μαρίνου: Pole με ρεκόρ για Vinales

ΑΓΩΝΕΣ

Οι Yamaha επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και σάρωσαν στις κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP του Αγίου Μαρίνου, με τον εργοστασιακό αναβάτη Maverick Vinales να κατακτά την pole position για τον έκτο αγώνα της χρονιάς!

Advertisement
Advertisement

O Ισπανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.31.411 και έσπασε το ρεκόρ πίστας που ανήκε στον Jorge Lorenzo από το 2018. Όμως η πρωτιά δεν ήταν παιχνιδάκι και την πήρε την τελευταία στιγμή από τον Franco Morbidelli της Yamaha Petronas SRT.

Ο teammate του Ιταλού και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Fabio Quartararo συμπληρώνει την πρώτη σειρά του grid ενώ το καρέ των μοτοσυκλετών της ιαπωνικής εταιρείας συμπλήρωσε ο πολύπειρος Valentino Rossi.

Δίπλα του θα έχει το δίδυμο της Pramac Ducati με τους Jack Miller και Francesco Bagnaia ενώ στην τρίτη σειρά της εκκίνησης συναντάμε τις δύο εργοστασιακές Suzuki με τους Alex Rins και Joan Mir, μαζί με τον Andrea Dovizioso.

Advertisement

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati που με την ανάκαμψη στους δύο αγώνες του Red Bull Ring ανέβηκε δεύτερος στη βαθμολογία, θέλει όσο τίποτα να συνεχίσει το θετικό σερί και να εκμεταλλευτεί την απουσία του τραυματία Marc Marquez.

Όσο για την KTM, ενδέκατος εκκινεί ο εργοστασιακός Pol Espargaro και δωδέκατος ο νικητής της Στυρίας, Miguel Oliveira.

Advertisement

Αναλυτικά η κατάταξη:

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του έπους της Μόντσα

Επίσημο: Στην Aston Martin από το 2021 ο Vettel

H Ελλάδα κυνηγάει επιστροφή στο WRC το 2022