Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αποκάλυψη για το Audi R18 των 24 Ωρών του Mans

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Audi R18 των 24 Ωρών του Mans

ΑΓΩΝΕΣ

Αποκάλυψη για το Audi R18 των 24 Ωρών του Mans

ΑΓΩΝΕΣ

Παρέλαση δεν έγινε μόνο στο κέντρο της Αθήνας για την εθνική μας εορτή, αλλά και στο Μαν της Γαλλίας. Η Audi Sport παρουσίασε ενώπιον του κοινού το φετινό της πρωτότυπο για το διασημότερο αγώνα αντοχής.

Advertisement
Advertisement

Το NewsAuto.gr μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση με τη γαλλική πόλη την αποκάλυψη του υβριδικού R18 e-tron που θα διεκδικήσει και φέτος τη νίκη στην κορυφαία κατηγορία LMP1. Με το Δανό Tom Kristensen, πολυνίκη του θεσμού με 9 θριάμβους, πίσω από το τιμόνι, το R18 e-tron διένυσε την απόσταση των 15 km από το κέντρο της πόλης έως την πίστα όπου θα διεξαχθεί στις 14-15 Ιουνίου ο 24ωρος αγώνας.

3.00 μμ. Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τους πιλότους της Audi να δίνουν τα προγνωστικά τους για το φετινό αγώνα.

2.45 μμ To R18 e-tron έφθασε στην πίστα και ο Kristensen κάνει ένα γύρο… προθέρμανσης εκεί όπου στις 14-15 Ιουνίου θα διεκδικήσει μία ακόμη νίκη.

Advertisement
Advertisement

2.40 μμ O Tom Kristensen είναι καθοδόν προς την πίστα του Mans, στο τιμόνι του Audi R18 e-tron. “Eίναι εκπληκτικό το συναίσθημα να οδηγώ μέσα στην πόλη. Το πρωτότυπο είναι φανταστικό και μου αρέσουν πολύ τα χρώματά του”, δήλωσε ο Δανός οδηγός.

2.30 μμ. Αυτό είναι το φετινό R18 e-tron, με τα χρώματα που θα φέρει στον 24ωρο αγώνα αντοχής.

Νωρίτερα ο Kristensen και οι άλλοι πέντε εργοστασιακοί οδηγοί της Audi υπέγραψαν αυτόγραφα για τους εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που συγκεντρώθηκαν στη σημείο της εκδήλωσης. Η Audi παρουσιάζει τη σχεδίαση του πρωτοτύπου αλλά και την τεχνολογία που ενσωματώνει.