Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Lauda: Ισάξιος του Alonso o Vettel

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lauda: Ισάξιος του Alonso o Vettel

ΑΓΩΝΕΣ

Lauda: Ισάξιος του Alonso o Vettel

ΑΓΩΝΕΣ

Την άποψη του για την ελίτ του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Νίκι Λάουντα. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ξεχώρισε τους Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο και Λούις Χάμιλτον. Ο Αυστριακός σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, αρνήθηκε να τοποθετήσει κάποιον ψηλότερα του άλλου, τονίζοντας πως η απόλυτη κυριαρχία του 25χρονου Γερμανού τη τελευταία τριετία, οφείλεται (και) στην ανωτερότητα του μονοθεσίου του.

Advertisement
Advertisement

“Ο Φέτελ είναι κορυφαίος οδηγός, ο Χάμιλτον είναι κορυφαίος οδηγός, ο Αλόνσο είναι κορυφαίος οδηγός, το ίδιο και ο Μίκαελ Σουμάχερ. Για να πετύχεις, χρειάζεσαι ένα καλό μονοθέσιο αλλά στα χέρια ενός καλού οδηγού. Θεωρώ δεδομένο πως ο Φέτελ είναι ισάξιος του Αλόνσο αλλά για  να πετύχεις τέτοιο σερί, πρέπει να έχεις και καλύτερο μονοθέσιο”, δήλωσε ο Λάουντα.

Με τη κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2012, ο Φέτελ ξεπέρασε τον Αλόνσο και μπήκε στο κλαμπ των κατόχων τριών τίτλων. Κι όλα αυτά στα 25 του, την ώρα που ο μέχρι πρότινος νεότερος τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν ο 31 ετών τότε, Άιρτον Σένα.
[nggallery id=644]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)