Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Και τώρα τι για το WRC;

Ελλάδα 21:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και τώρα τι για το WRC;

ΑΓΩΝΕΣ

Και τώρα τι για το WRC;

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι να έχει πατήσει φρένο μέχρι νεωτέρας, ωστόσο οι διοργανωτές του WRC προσπαθούν να οργανώσουν τη συνέχεια της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία αναβολή ήταν αυτή του SpeedAgro Rally Argentina που ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος στις 23-26 Απριλίου με επίκεντρο στη Βίγια Κάρλος Παζ, με τους περιορισμούς που έχει θέσει η κυβέρνηση της χώρας να καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του παρά μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες του χρόνου.

Όμως παγκοσμίως οι περιορισμοί διαρκώς αυξάνονται, ειδικά στην Ευρώπη που φαίνεται να έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη ήπειρος από τη παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού. Πράγμα που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη διεξαγωγή και των δύο επόμενων γύρων του φετινού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για το Vodafone Rally de Portugal που είναι προγραμματισμένο για τις 21-24 Μαΐου και το Rally Italia Sardegna που είναι προγραμματισμένο για τις 4-7 Ιουνίου. Όμως ειδικά στη γειτονική Ιταλία η κατάσταση είναι ως γνωστόν τραγική.

Advertisement
Advertisement

«Στόχος μας είναι πλέον το να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τους περιορισμούς που θέτει κάθε χώρα. Στόχος είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ράλι φέτος, είτε στην ημερομηνία που είναι προγραμματισμένα, είτε -όπου αυτό είναι εφικτό- σε νέες ημερομηνίες», είπε εκπρόσωπος του WRC Promoter.

Κοιτώντας πιο μακριά στο καλεντάρι, το Safari Rally θα λάβει χώρα στις 16-19 July Ιουλίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
WRC: Πήρε κεφάλι ο Ogier, ξέφυγε η Toyota
MotoGP: Αναβολή και για το MotoGP της Αργεντινής. Δείτε το νέο καλεντάρι
Rallycross: Ακυρώθηκε ο αγώνας της Αγίας Πετρούπολης