Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Κατεβάζει δική του ομάδα στο WRC o Loeb

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κατεβάζει δική του ομάδα στο WRC o Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Κατεβάζει δική του ομάδα στο WRC o Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί πολλοί να ονειρεύονταν την επιστροφή του Sebastien Loeb στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι ως οδηγός αλλά τελικά ο Αλσατός επιστρέφει ως αφεντικό ομάδας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η Sebastien Loeb Racing που την τελευταία τετραετία δραστηριοποιείται σε αγώνες πίστας, αλλάζει πεδίο δράσης και περνάει στα ράλι και συγκεκριμένα στο Junior WRC. Πρόκειται για μία ομάδα την οποία ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής «τρέχει» μαζί με τον μόνιμο συνοδηγό του, Daniel Elena, και τον επιχειρηματία Dominique Heintz.

«Η ιδέα της δημιουργίας αυτής της ομάδας, αφορούσε εξ αρχής τα ράλι. Ξεκινήσαμε όμως από την πίστα διότι εκεί είχε στραφεί η δική μου καριέρα. Ξέραμε όμως πως τα ράλι θα ήταν αργά ή γρήγορα στην ατζέντα. Δεν υπήρχε λόγος να βιαστούμε. Αυτός ο χώρος είναι ξεχωριστός και για τους τρεις μας. Όλοι εκεί γνωρίσαμε επιτυχίες και ζήσαμε μοναδικές στιγμές – ελπίζουμε να ζήσουμε κι άλλες με αυτή την ομάδα», είπε ο Loeb.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν γνωστοποιήθηκε ούτε η σύνθεση της ομάδας αλλά ούτε και το αναλυτικό της πρόγραμμα για το 2016.

Άλλωστε ο Loeb βρίσκεται στην Αργεντινή όπου σε λίγες ημέρες θα κάνει ντεμπούτο στο θρυλικό Ράλι Ντακάρ, έχοντας τον Elena συνοδηγό του στο θηριώδες Peugeot 2008DKR16. Διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.