Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Οι κορυφαίες στιγμές του Ράλι Μεξικού (video)

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι κορυφαίες στιγμές του Ράλι Μεξικού (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Οι κορυφαίες στιγμές του Ράλι Μεξικού (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Το Ράλι Μεξικού ήταν το τελευταίο μεγάλο μηχανοκίνητο event που έλαβε χώρα μέχρι το ολικό… χειρόφρενο λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια ακόμα και ο τρίτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι επηρεάστηκε από τον Covid-19, αφού λόγω των διαρκώς αυξανόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών, αποφασίστηκε η μάχη της Κεντρικής Αμερικής να ολοκληρωθεί νωρίτερα – συγκεκριμένα στο φινάλε του δεύτερου σκέλους.

Παρότι ολοκληρώθηκε πρόωρα, το Ράλι Μεξικού προσέφερε θέαμα και στιγμές που θα θυμόμαστε, με την επίσημη τηλεόραση του WRC να δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον Top-3 που απλώνεται σε ένα video 174 δευτερολέπτων.

Το Top-3 λοιπόν του πρώτου χωμάτινου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος:

Advertisement
Advertisement

#3
Τα άλματα του τρίτου στην τελική κατάταξη, Teemu Suninen με το Ford Fiesta WRC της M-Sport. Με τον Φινλανδό να «πετάει» στη Derramadero καθοδόν για το πρώτο φετινό βάθρο της ομάδας του Malcolm Wilson.

#2
Την ισοφάριση του ρεκόρ του Sebastien Loeb από τον Sebastien Ogier. Ο Γάλλος έφτασε κι αυτός τις έξι νίκες στο Μεξικό, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά ως οδηγός της Toyota και περνώντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

#1
Οι δραματικές στιγμές για τον Esappeka Lappi που είδε φλόγες να βγαίνουν από το Ford Fiesta WRC στο φινάλε της ειδικής. Ο Φινλανδός το απομάκρυνε από το χώρο που βρίσκονταν μέλη της οργάνωσης αλλά το θηρίο της M-Sport έγινε στάχτη.

Advertisement

Περισσότερα πατώντας play…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αναβάλλονται και τα Ράλι Πορτογαλίας και Σαρδηνίας
Έμεινε με την όρεξη ο Block
WRC: Πήρε κεφάλι ο Ogier, ξέφυγε η Toyota