Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημο: Αναβάλλονται και τα Ράλι Πορτογαλίας και Σαρδηνίας

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αναβάλλονται και τα Ράλι Πορτογαλίας και Σαρδηνίας

ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημο: Αναβάλλονται και τα Ράλι Πορτογαλίας και Σαρδηνίας

ΑΓΩΝΕΣ

Σε καραντίνα μπαίνει για τα καλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι αφού μετά το γύρο της Αργεντινής, αναβάλλονται και εκείνοι της Πορτογαλίας και της Σαρδηνίας.

Advertisement
Advertisement

Το SpeedArgo Rally Argentina ήταν προγραμματισμένο για τις 23-26 Απριλίου, ημερομηνία πολύ κοντινή δεδομένης της κατάστασης με τη παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, καθώς αυτή φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολη για την Ευρώπη, αποφασίστηκε από τώρα να μη γίνουν στην ώρα τους ούτε τα επόμενα δύο ράλι.

Το Vodafone Rally de Portugal ήταν προγραμματισμένο για τις 21-24 Μαΐου ενώ το Rally Italia Sardegna για τις 4-7 Ιουνίου. Ωστόσο η WRC Promoter και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA), σε συνεργασία με τα Automóvel Club de Portugal (ACP) και Automobile Club d’Italia (ACI) και τους τοπικούς promoters, κατέληξαν στη φρόνιμη απόφαση της αναβολής.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της FIA, όλες οι πλευρές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα επιδιώξουν να βρουν εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των ράλι που έχουν αναβληθεί.

Advertisement
Advertisement

Κορωνοϊού επιτρέποντος καθώς θα πρέπει αν ληφθεί υπόψη και η δυνατότητα να ταξιδέψουν ομάδες και αγωνιζόμενοι από τον τόπο διαμονής τους, όχι μόνο οι συνθήκες στον τόπο διεξαγωγής του ράλι, δράση αναμένουμε πάλι τον προσεχή Ιούλιο. Συγκεκριμένα στις 16-17 Ιουλίου με την επιστροφή του θρυλικού Safari Rally Kenya.

Διαβάστε επίσης:
Έμεινε με την όρεξη ο Block
WRC: Πήρε κεφάλι ο Ogier, ξέφυγε η Toyota
MotoGP: Αναβολή και για το MotoGP της Αργεντινής. Δείτε το νέο καλεντάρι