Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Davanti Tyres στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Davanti Tyres στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

ΑΓΩΝΕΣ

Η Davanti Tyres στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

ΑΓΩΝΕΣ

Αρχές Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε το ολοκαίνουριο Ford Fiesta Rally 3 του Σπύρου Γαλεράκη, με χορηγό την Davanti Tyres και έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή του Έλληνα οδηγού για πρώτη φορά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις- και μάλιστα στην επετειακή του εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Ο Σπύρος Γαλεράκης, με αγωνιστική εμπειρία από την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Ενιαίο Πρωτάθλημα Skoda και μετά την απρόσμενη επιτυχία του στο χωμάτινο Ράλλυ Κορίνθου 2021, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη του συμμετοχή στο EKO Acropolis Rally of Gods με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC.

Στο δεξί bucket ο πολύπειρος Κώστας Σούκουλης, με τις μεγάλες αγωνιστικές κατακτήσεις και τη συμμετοχή σε 15 Ράλλυ Ακρόπολις, θα καθοδηγήσει με ακρίβεια το νέο οδηγό στο χώμα.

Με τον αριθμό 55 στις πόρτες του Ford Fiesta και την τεχνική υποστήριξη της Ford Car Center το πλήρωμα έχει αρχίσει ήδη τις δοκιμές και το «στήσιμο» του αυτοκινήτου για να είναι έτοιμοι για τον αγώνα, ο οποίος εκκινεί στις 07/09 στην Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη για τα πληρώματα και στις 19:00 η Super Special Stage στην Πλατεία Νερού, σε μια φαντασμαγορική διαδρομή δίπλα από τη θάλασσα.

Η συνέχεια του αγώνα στις 08/09 στις ειδικές διαδρομές Λουτράκι, Πίσσια και Λιβαδειά, Ελάτεια. Στις 09/09 στη Λαμία, στις ειδικές Παύλιανη, Καρούτες, Ελευθεροχώρι και στις 10/09 Ταρζάν και Γραμμένη πριν τη σημαία του τερματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Που μπορείτε να δείτε δωρεάν την υπερειδική
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ματαιώθηκε το shakedown!
Υπό βροχή οι αναγνωρίσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις