Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

F1 In Schoοls: Στόχος η τριάδα στο Ώστιν

Ελλάδα 0:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 In Schoοls: Στόχος η τριάδα στο Ώστιν

ΑΓΩΝΕΣ

F1 In Schoοls: Στόχος η τριάδα στο Ώστιν

ΑΓΩΝΕΣ

Σε λίγες ώρες ξεκινά η αγωνιστική δράση στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Τελικών του μαθητικού διαγωνισμού F1 In Schools για το 2013!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ανάμεσα στις 38 ομάδες μαθητών από κάθε άκρη του πλανήτη, βρίσκονται και τέσσερις δικές μας: Η πρωταθλήτρια Ελλάδας «Speed Deamons», η δευτεραθλήτρια ομάδα «Ground Force Project» αλλά και οι «Ultrasonic Hawks» και «Six & Plus» από την Κύπρο.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του F1 In Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Πολυματίδης, μίλησε στο NewsAuto για τους τελικούς του Ώστιν.

Advertisement
Advertisement

NewsAuto: Ως υπεύθυνος του θεσμού στη χώρα μας, τι προσδοκάτε σχετικά με τη συμμετοχή των ομάδων μας; Μπορούμε να έχουμε επιτυχίες ανάλογες με τις περυσινές;

Δημήτρης Πολυματίδης: Μια πολύ καλή εμφάνιση των ομάδων μας που θα οδηγήσει σε μια θέση στην πρώτη τριάδα ή/και στην απόκτηση κάποιων από τα ξεχωριστά βραβεία που απονέμονται στους τελικούς. Ο στόχος φαίνεται εφικτός διότι όλες οι ομάδες μας έχουν προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Επίσης, θα τους βοηθήσει η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ως χώρα από την συμμετοχής μας στους περσινούς παγκόσμιους τελικούς.

NA: Πέρυσι είχαμε μία ομάδα στους παγκόσμιους τελικούς που έγιναν στο Abu Dhabi. Φέτος έχουμε δύο από Ελλάδα και δύο από την Κύπρο! Πόσο σημαντική είναι αυτή η αύξηση;

Advertisement

ΔΠ: Αποδεικνύει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο διαγωνισμός F1 in Schools σε Ελλάδα και Κύπρο και τις προοπτικές που υπάρχουν για την αξιοποίησή του στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

ΝΑ: Είστε μέλος της κριτικής επιτροπής στους παγκόσμιους τελικούς, όπως και πέρυσι άλλωστε. Πείτε μας δυο λόγια για αυτό το ρόλο…

Advertisement

ΔΠ: Οι περισσότεροι κριτές έχουν συμμετέχει πολλές φορές σε επιτροπές αξιολόγησης αγώνων F1 in Schools και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Ελπίζω ότι η παρουσία μου στην κριτική επιτροπή θα ενθαρρύνει, όπως και στους περσινούς τελικούς στο Abu Dhabi, την προσπάθεια των μαθητών μας. Επίσης, η εμπειρία θα βοηθήσει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο του διαγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.
[nggallery id=3065]
Το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.
Το NewsAuto στηρίζει τις προσπάθειες των μαθητών ως χορηγός επικοινωνίας του θεσμού!