Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημο: Πάει στη Hyundai ο Tanak!

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Πάει στη Hyundai ο Tanak!

ΑΓΩΝΕΣ

Επίσημο: Πάει στη Hyundai ο Tanak!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο νέος πρωταθλητής του WRC, Ott Tanak, ταράσσει τα νερά ενόψει 2020 καθώς αποφάσισε να αφήσει την Toyota και να μεταπηδήσει στη Hyundai Motorsport!

Advertisement
Advertisement

Η σχετική φημολογία αναπτύχθηκε στο περιθώριο του Ράλι Ισπανίας αλλά εν μέσω της μάχης τίτλου, ο Εσθονός δεν ασχολήθηκε με την πίεση των media. Και τώρα, ενώ ήδη κάθεται στο θρόνο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην καριέρα του, ήρθε η ώρα για ανακοινώσεις.

«Είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην ομάδα της Hyundai Motorsport για τη σεζόν του 2020. Είναι τιμή για μένα που θα συνεργαστούμε. Έχω μόνο σεβασμό για όσα έχει πετύχει η Hyundai. Μαχόμαστε σκληρά εδώ και αρκετές σεζόν. Είχαν πάντοτε ανταγωνιστική ομάδα και αυτοκίνητο, θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δω τα πράγματα από την άλλη πλευρά», είπε ο 32χρονος.

Στην Κορεάτικη ομάδα παραμένει ο μέχρι πρότινος ηγέτης της, Thierry Neuville, ενώ το τρίτο i20 Coupe WRC θα το μοιράζονται οι Dani Sordo και Sebastien Loeb.

Advertisement
Advertisement

Όπως είπε ο επικεφαλής της ομάδας, Andrea Adamo, βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Andreas Mikkelsen και Craig Breen που ανήκουν αυτή τη στιγμή στη Hyundai, για πιθανές μορφές συνεργασίας τη νέα σεζόν.

Τα παραπάνω αφήνουν ανοιχτή τη θέση του ηγέτη στην Toyota, με τις φήμες να θέλουν τον Sebastien Ogier να σκέφτεται την πρόωρη αποχώρησή του από τη Citroen ώστε να τρέξει την τελευταία σεζόν της καριέρας του με το Yaris WRC.