Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Έντονο ενδιαφέρον για το P.I.C.K. 2014

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έντονο ενδιαφέρον για το P.I.C.K. 2014

ΑΓΩΝΕΣ

Έντονο ενδιαφέρον για το P.I.C.K. 2014

ΑΓΩΝΕΣ

Λόγο για ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ, PICK Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014, κάνουν οι διοργανωτές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, αυτές προέρχονται τόσο από Έλληνες όσο και ξένους οδηγούς, που ενδιαφέρονται να βρεθούν στην Πάτρα για το ετήσιο αυτό ραντεβού.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι σε αυτή τονίζεται πως κάποιες σε κατηγορίες υπάρχουν ήδη πάρα πολλές δηλώσεις συμμετοχών, γι’ αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μη καθυστερήσουν να υποβάλουν την αίτηση τους.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ αποφάσισε να προκηρύξει και 6η κατηγορία στο PICK και συγκεκριμένα τη SENIOR, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλούς αγωνιζόμενους. Η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής, είναι η Δευτέρα 09/09/2014 (22.00).

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: SENIOR, ΜΙΝΙ 60cc – CSAI, D CUP,  ROTAX SENIOR MAX,ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER, ενώ για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής είναι δωρεάν.