
Στη μεγαλύτερου μήκους ειδική της ημέρας, ο Sebastian Ogier έκανε τη σωστή επιλογή ελαστικών, οδήγησε γρήγορα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο.
Kalle Rovanpera, Ott Tanak και Sebastien Ogier είναι οι τρεις πρώτοι στην Γενική Κατάταξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.
Πίσω από τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, δεύτερος ταχύτερος ήταν ο Thierry Neuville. Οι μηχανικοί κατάφεραν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα του υδραυλικού τιμονιού και πέτυχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Ο Dani Sordo ήταν τρίτος, ενώ επικεφαλής της γενικής κατάταξης παραμένει ο Kalle Rovanpera.
Πρώτοι Έλληνες μετά την τέταρτη ειδική, είναι οι Γιώργος Κεχαγιάς/Μάριος Τσαούσογλου. To πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2evo βρίσκεται στη 10η θέση μεταξύ των Rally2 /R5 αγωνιστικών αυτοκινήτων καθώς και στη 18η θέση της γενικής κατάταξης.
Ειδική διαδρομή: 4 (Άγιοι Θεόδωροι 2)
Μήκος: 17,54 χλμ.
Καιρός: 25°C
Συνθήκες οδοστρώματος: Στεγνό, σκληρό γλιστερό χώμα
1.SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA
«Πολύ σκληρή ειδική. Δεν πίεσα πολύ».
33.ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN
«Έχουμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά αυτήν τη στιγμή».
11.THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE
«Έχουμε πολλά τεχνικά προβλήματα από το πρωί, και τώρα μείναμε από υδραυλικό τιμόνι. Είναι μια μέρα που θέλω να ξεχάσω. Χάσαμε 4 λεπτά, αλλά δε θα τα παρατήσουμε».
69 KALLE ROVANPERA/JONNE HALTTUNEN
«Ήταν εντάξει. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις γραμμές, αλλά ήταν δύσκολο».
8 OTT TANAK/MARTIN JARVEOJA
«Σκληρή δοκιμασία. Άλλαξα το στήσιμο. Είναι πιο σκληρή η ειδική τώρα».
6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA
«Ήταν πολύ δύσκολα. Δύσκολες συνθήκες. Έπρεπε να πιέσω περισσότερο, αλλά είναι περίεργη η αίσθηση σε τόσο σκληρή ειδική».
16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL
«Ήταν πολύ δύσκολα. Πολύ σκληρή ειδική. Κάποια σημεία είναι διασκεδαστικά, αλλά το 75% είναι πολύ σκληρό. Το περιμέναμε όμως, είναι μέρος του αγώνα».
Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto
Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ