Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

Πού κάνουν διακοπές οι αστέρες του DTM;

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού κάνουν διακοπές οι αστέρες του DTM;

DTM

Πού κάνουν διακοπές οι αστέρες του DTM;

DTM

Όπως στη Formula 1, έτσι και στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, ο Αύγουστος είναι ο μήνας των καλοκαιριών διακοπών. Οδηγοί, μηχανικοί και διοικητικά στελέχη των ομάδων απολαμβάνουν διάλειμμα τριών εβδομάδων πριν πατήσουν και πάλι… γκάζι στο δεύτερο μισό της σεζόν, αρχής γενομένης από το τριήμερο 19-21 Αυγούστου στη Μόσχα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Mercedes «ακολούθησε» τρεις από τους εργοστασιακούς της οδηγούς στο DTM, τους Maximilian Gotz, Daniel Juncadella και Christian Vietoris κατά την τετραήμερη επίσκεψή τους στην Ίμπιζα και κατέγραψε τις εντυπώσεις τους. «Περάσαμε καταπληκτικά. Βγάλαμε απίστευτες φωτογραφίες και τραβήξαμε μοναδικά video, αλλά καλύτερα είναι να τα κρατήσουμε για τους εαυτούς μας και να μην τα δείξουμε παραέξω. Κάναμε τζετ-σκι και γυρίσαμε το νησί με scooter, ενώ πήγαμε και σε αρκετά πάρτι», σχολίασε ο Vietoris.

Advertisement
Advertisement

«Το να κάνω διακοπές με δύο Γερμανούς εκτός από διασκεδαστικό ήταν και χρήσιμο, διότι μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιώσω τα γερμανικά μου», δήλωσε ο Ισπανός Juncadella που ως γνήσιος μεσογειακός τύπος ξυπνούσε τελευταίος το πρωί και έτρωγε βραδινό μετά τις 10 μμ. «Κατά την παραμονή μας στην Ίμπιζα δεν κάναμε εντατική προπόνηση, απλά λίγα push-ups, τρέξιμο και κολύμβηση», ανέφερε ο Gotz.