Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Από τη Ducati στην LCR Honda o Crutchlow

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από τη Ducati στην LCR Honda o Crutchlow

ΑΓΩΝΕΣ

Από τη Ducati στην LCR Honda o Crutchlow

ΑΓΩΝΕΣ

Παρά τις προ ολίγων ημερών διαψεύσεις, η συνεργασία του Cal Crutchlow με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP, θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Βρετανός αναβάτης διανύει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του στην κορυφαία κατηγορία των δύο τροχών, με καλύτερο τερματισμό την έκτη θέση στην πρεμιέρα του Κατάρ. Μετά από εννέα αγώνες έχει στο ενεργητικό του μόλις 28 βαθμούς, που τον τοποθετούν στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, φημολογείται πως η σχέση του με τη νέα του ομάδα μόνο ρόδινη δεν είναι, έτσι αποφασίστηκε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών, να διακοπεί μέσα στο 2014. Τη θέση του στη Ducati θα πάρει ο Andrea Iannone, που φέτος εντυπωσιάζει με τη δορυφορική Pramac.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Crutchlow, λίγο μετά την ανακοίνωση του… διαζυγίου με την ιταλική ομάδα, ανακοινώθηκε πως το 2015 θα τρέχει για λογαριασμό της LCR Honda! O 28χρονος αναβάτης θα αντικαταστήσει τον Stefan Bradl που με τη σειρά του θα μεταπηδήσει στην NGM Forward Racing.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε επιστροφή στη δράση για το MotoGP, με τον αγώνα στη θρυλική πίστα της Ινδιανάπολης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.