Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Alain Prost: Μισώ την ταινία για τον Senna

Ελλάδα 18:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Alain Prost: Μισώ την ταινία για τον Senna

ΑΓΩΝΕΣ

Alain Prost: Μισώ την ταινία για τον Senna

ΑΓΩΝΕΣ

Μία συνέντευξη, που έδωσε ο Alain Prost σε site γνωστού περιοδικού αυτοκινήτου, έφερε ξανά στο προσκήνιο την… κόντρα του με τον Ayrton Senna.

Advertisement
Advertisement

 

Ο 64χρονος τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και μάλιστα αποκάλυψε ότι μισεί την ταινία του 2010 «Senna».Θυμίζουμε πως η ταινία είχε ως θέμα την ζωή και την σταδιοδρομία του μεγάλου οδηγού της F1 Ayrton Senna. Ο Alain Prost διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας πως ήταν ο «κακός» στο φιλμ όπου σύμφωνα με τον Γάλλο είχε δοθεί μεγάλη σημασία στην έντονη αντιπαλότητα και τη συνεργασία τους στην ομάδα της McLaren.

Advertisement
Advertisement

Η ταινία έγινε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το ντοκιμαντέρ F1 για το κανάλι Netflix «Drive to Survive» το οποίο έλαβε πολλές κριτικές φέτος. Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η ταινία «Senna» η οποία κέρδισε και βραβείο BAFTA ( της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης) για το καλύτερο ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, ο Prost δεν έγινε θαυμαστής της ταινίας ειδικά για τον τρόπο που τον απεικόνισαν  σε αυτήν, καθώς λέει ότι δεν ανέφεραν πουθενά τις προσπάθειες που έκανε για να δημιουργήσει φιλικό περιβάλλον στην ομάδα με τον Senna.

«Μισώ την ταινία Senna, πραγματικά την μισώ», δήλωσε ο θρύλος της F1 και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι φανταστικό, αλλά δεν θα ήταν η ζωή του Ayrton Senna θα ήταν διαφορετική ιστορία. Είναι πραγματικά κρίμα που μετά από πολλές ώρες συνεντεύξεων με πολλούς από τους εμπλεκόμενους, βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Με απεικονίζει ως τον κακό και τον Senna ως καλό, και αυτό είναι κρίμα».

Advertisement