Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αδιανόητο: Μηχανικός ξυλοφορτώνει αναβάτη της Moto3 (+video)

Ελλάδα 17:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αδιανόητο: Μηχανικός ξυλοφορτώνει αναβάτη της Moto3 (+video)

NEWSMOTO

Αδιανόητο: Μηχανικός ξυλοφορτώνει αναβάτη της Moto3 (+video)

NEWSMOTO

Απίστευτες στιγμές στα paddock του MotoGP βρήκαν το φως της δημοσιότητας και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Advertisement
Advertisement

Ένα απίστευτο περιστατικό βρήκε το δρόμο της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες μέσω ενός βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε. Με αφορμή το Grand Prix της Ταϊλάνδης και με την πρόσφατη απίστευτη κίνηση των μηχανικών της Max Racing να εμποδίσουν αναβάτη αντίπαλης ομάδας να βγει στην πίστα στο Aragon, βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον αγώνα της Ταϊλάνδης του 2019 που απλά σοκάρει.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αναβάτης Tom Booth Amos να επιστρέφει στο γκαράζ της ομάδας CIP στη Moto3 έπειτα από την εγκατάλειψή του από μηχανικό πρόβλημα στον αγώνα της Ταϊλάνδης το 2019. Μόλις αρχίζει τα παραπονιέται στον μηχανικό του για το τι συνέβη, ο μηχανικός χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να τον χτυπάει. Οι κλωτσιές και οι μπουνιές είναι επαναλαμβανόμενες και πραγματικά το θέαμα είναι σοκαριστικό.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο ο Tom Booth Amos προχώρησε σε μια ανακοίνωση η οποία δείχνει το μέγεθος του τεράστιου αυτού προβλήματος, το οποίο δεν σταματάει εκεί. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το βίντεο είναι από το GP της Ταϊλάνδης το 2019. Είχαμε αρκετά προβλήματα εκείνη τη χρονιά στην ομάδα για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ. Δεν μίλαγα γιατί ήθελα να μη χάσω τη θέση μου και να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ το 2020, καθώς αυτό ήταν το όνειρό μου».

Advertisement

Ο Amos εξήγησε: «Αυτό συνέβη μετά τον αγώνα, όταν η μοτοσικλέτα μου αντιμετώπισε πρόβλημα από λάθος κάποιου μηχανικού. Μου ζήτησαν να μην πω τίποτα για το θέμα και δεν μίλησα. Ποτέ δεν το είπα σε κανέναν, ούτε την Dorna και τον μάνατζερ μου. Αυτό είναι μόνο ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν εκείνη τη χρονιά. Οι περισσότεροι δεν βλέπουν τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες».

Advertisement

Όπως είναι λογικό, το περιστατικό σήκωσε τεράστια θύελλα αντιδράσεων στα paddock και αρκετοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να γίνει έρευνα στο θέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη. Το περίεργο είναι ότι ο συγκεκριμένος μηχανικός βρίσκεται και φέτος στα paddock και μάλιστα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του Max Biaggi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Το αγόρι με τα τατουάζ
Χωρίς αντίπαλο η Ducati στο MotoGP
Αγωνιστική KTM Moto3 συναρμολογείται σε 25 βήματα! (+video)